Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині відбудуться святкові заходи з нагоди Дня захисту дітей

Опубліковано: Вівторок, 31 травня 2016 

min
max

У рамках відзначення Дня захисту дітей на Львівщині відбуватиметься чимало заходів, організованих департаментом освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації.

Зокрема, 1 червня у Львівському обласному центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді проходитиме конкурс «Природа навколо нас» за номінаціями: художній малюнок «Моя улюблена тваринка», малюнок на асфальті «Нема ріднішої землі», вироби з пластиліну «Персонажі казок». Також будуть проведені майстер-класи з розмальовування яворівської забавки, виготовлення ляльки-мотанки, бісероплетіння та витинанки, виготовлення квітів з паперу та тканини.

Делегація обласного учнівського парламенту візьме участь у Всеукраїнському дитячому форумі «Діти змінюють світ», який відбудеться у м. Києві 1-2 червня.

У суботу, 4 червня, у м. Стрию пройдуть обласні змагання з автомотоспорту (картинг) серед учнівської молоді. А 13-17 червня на території дитячої турбази «Карпати» (с. Кам’янка Сколівського району) – обласний етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Окрім цього, з нагоди Дня захисту дітей 27-29 травня відбувся велопохід вихованців Львівського обласного центру краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді від м. Червонограда до оздоровчого табору «Росинка» Жовківського району.

Немає коментарів

Схожі статті:

Понад 3 тисячі дітей учасників АТО відвідають цирк Понад 3 тисячі дітей учасників АТО відвідають цирк Опубліковано: Вівторок, 30 травня 2017 У рамках відзначення Дня захисту дітей на Львівщині відбуватиметься чимало заходів, організованих департаментом освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації. Зокрема, 1 червня, у межах соціального проекту «Мій тато захищає Україну», у Львівському державному цирку відбудеться безкоштовний...

Переглядів: 689 Коментарів: 0

Департамент освіти і науки

У навчальних закладах Львівщини вшановуватимуть постать Михайла Грушевського У навчальних закладах Львівщини вшановуватимуть постать Михайла Грушевського Опубліковано: Четвер, 07 квітня 2016 Упродовж 2016 року у навчальних закладах Львівщини відбудуться виховні та тематичні заходи, приурочені до 150-річчя від дня народження Михайла Грушевського. Про це повідомила директор департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Олександра Небожук. «Різноманітними науково-виховними...

Переглядів: 8742 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook