Період публікації:

від

до

Категорія:

ХПТУ ім. Й.П.Станька стали учасниками щорічної спеціалізованої виставки «Деревообробка» (фото)

Опубліковано: Вівторок, 07 Червня 2016 

min
max

Учні ДНЗ «ХПТУ ім. Й.П.Станька» стали учасниками щорічної спеціалізованої виставки «Деревообробка» на якій лідери ринку в галузі деревообробки презентували обладнання й інструменти для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості. Ця виставка уже давно стала знаковою подією, відвідати яку поспішають фахівці з усіх куточків України, та з-за її меж.

Приватне підприємство "Ющишин" вже декілька років поспіль підтримує молодих фахівців з профільних навчальних закладів Львівщини, серед яких є і ХПТУ ім. Й.П.Станька. Учні були залучені до проекту "Покоління для покоління" основним завданням якого є організація меблевої фабрики, на якій будуть виготовлені меблі для педіатричного відділення Львівської міської дитячої клінічної лікарні. Директор ПП «Ющишин» Руслан Ярославович, який є ініціатором цього проекту, надав все обладнання та інструмент, який використовувався у роботі.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook