Період публікації:

від

до

Категорія:

У Дрогобичі завершилися обласні змагання з шахів «Юні таланти Львівщини» (фото)

Опубліковано: Середа, 08 Червня 2016 

min
max

У рамках регіонального фестивалю дитячого спорту 5 червня у м. Дрогобичі відбувся 3-ій етап кубка області з шахів «Юні таланти Львівщини».

Організаторами змагань виступили сектор з питань фізичної культури та спорту відділу молодіжної політики, сім`ї та спорту м. Дрогобича, Дрогобицька дитячо-юнацька спортивна школа імені І. Боберського та шахово-шашковий клуб «Софія» м. Дрогобича. Відповідальний за проведення – Олександр Соловйов.

У змаганні взяли участь 52 учасники зі Львова, Пустомит, Городка, Бродів, Стрия, Рава-Руської, Жовкви, Борислава, Дрогобича та с. Пасік-Зубрицьких. Змагання проходили за швейцарською системою у 8 турів по 15 хвилин кожному учаснику.

На урочистому відкритті учасників привітали начальник сектору фізичної культури та спорту м. Дрогобича Орест Соломчак та директор Дрогобицької ДЮСШ імені І. Боберського Іван Файчак. Відтак після виконання Державного гімну України та ознайомлення основних правил гри головним суддею змагань Володимиром Кузиком почалися баталії на шахівницях.

За підсумками змагань перемогу серед юнаків 2006-2007 рр.н. та у загальному заліку здобув дрогобичанин Василь Білий з результатом 7,5 очок, друге місце зайняв Артур Ратальський зі Стрия, третє – Василь Волянський з Борислава. Серед дівчат у цій віковій категорії перемогли Юлія Сало з Пустомит, Ангеліна Отришко зі Стрия та Анастасія Криса з Городка.

Серед юнаків 2008-2009 рр.н. переміг Назар Калагурський з Пустомит, на другому місці – Василь Кисіль з Городка, третє місце зайняв Олександр Франків зі Львова. У даній категорії серед дівчат перемогли Соломія Казюк з Рави-Руської, а також городківчанки Вероніка Семків та Лілія Гадомська.

У віковій категорії 2010-2011 р.н. серед юнаків перемогли Роман Лемещук з Жовкви та городківчани Юліан Бучковський і Максим Артим. Серед дівчат перше місце зайняла Анастасія Мотика з Городка, друге – Катерина Хомицька зі Львова, на третьому місці – Яна Саврун з Городка.

Серед юних шахістів м. Дрогобича перемогли Олег Табачний, Юрій Фігура та Ігор Дідовський.

На закритті змагань переможці та призери у різних вікових категоріях були нагороджені кубками, медалями, грамотами та призами. Були відзначені наймолодші учасники – городківчани Давид Клок та Анастасія Мотика. Також визначилися переможці у командному заліку за результатами виступів п`яти найкращих гравців. Перше місце зайняла збірна команда Дрогобича, друге – збірна Городка, на третьому місці – команда Стрия.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Турнір з шахів Турнір з шахів Опубліковано: Вівторок, 25 лютого 2020 Сьогодні, в опорному закладі "Рудківська СЗШ І - ІІІ ст. ім. В. Жеребного", багаторазовий призер турнірів з шахів та шашок, випускник Рудківської школи 1975 року Ярослав Йосипович Фещин провів сеанс одночасної гри на семи дошках з членами шахового гуртка "Тура", керівник гуртка Пукач І.Я. Гра виявилась...

Переглядів: 766 Коментарів: 0

Відділи освіти

У Львові відбулись змагання шахістів з усієї області У Львові відбулись змагання шахістів з усієї області Опубліковано: Вівторок, 10 вересня 2019 Цими вихідними у Львові в приміщенні шахової федерації відбувся обласний чемпіонат з шахів серед юнаків та дівчат віком до 12 років. Позмагатись приїхало понад 70 дітей. Серед юнаків абсолютними чемпіонами стали львів’яни, вихованці ДЮСШ «Дебют». Золото здобув Максим Дубневич, срібло виборов Олександр...

Переглядів: 497 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook