Період публікації:

від

до

Категорія:

У Дрогобичі відбувся регіональний турнір з баскетболу

Опубліковано: Четвер, 09 Червня 2016 

min
max

3-5 червня у спортивному залі Дрогобицької ДЮСШ імені Іван Боберського відбувся перший регіональний турнір з баскетболу серед команд дівчат 2003-2004 рр.н., присвячений Міжнародному Дню захисту дітей та Дню створення Міжнародного Олімпійського комітету. У змаганнях взяли участь команди з Івано-Франківська, Дрогобича, Самбора, Червонограда та Яворова.

Першими на майданчик вийшли юні баскетболісти Дрогобича та Яворова. Боротьба за м’яч була дуже завзятою, адже господарі площадки не хотіли поступатись і проявити гостинність. В результаті здобули перемогу з рахунком 43:31. Після цього на майданчик вийшли баскетбольні дружини Червонограда та Самбора. Юні червоноградці продемонстрували неабияку майстерність, шалену волю до перемоги, відчайдушну боротьбу за кожний м’яч, і в результаті фінальний свисток зафіксував переконливу перемогу команди м. Червонограда з рахунком 52:22.

На другий та третій день змагань проходили календарні ігри. Всі ігри були надзвичайно цікавими, азартними, повними емоцій, переживань та розчарувань.

В результаті командні місця розподілились наступним чином: перше місце –ДЮСШ № 1 м. Червонограда, другими стали учні Дрогобицької ДЮСШ, третіми були учні Яворівської районної ДЮСШ, четвертими – вихованці Самбірської ДЮСШ, п’ятими стали вихованці Івано-Франківської обласної ДЮСШ.

При підведенні підсумків турніру директор Дрогобицької ДЮСШ Іван Файчак нагородив команди кубками, грамотами та командними призами, а гравців команд – грамотами та медалями. Також кращі гравці команд були нагороджені пам’ятними призами – статуетками та скакалками, які надав магазин спортивного інвентаря «Планета спорту».

Не менш драматично проходили естафети та конкурси, в яких взяли участь практично всі учасники змагань. Найбільш драматично проходила комбінована командна естафета з елементами ведення, кидків та передач. Переможці конкурсів та естафет нагороджені грамотами та призами – баскетбольними м’ячами.

Відділення баскетболу Дрогобицької ДЮСШ виносить щиру подяку батьківському комітету відділення, депутатському корпусу Дрогобицької міської ради, меценатам дитячого спорту: директору магазину ювелірних виробів Дмитру Зап’ятко, директору торгівельного комплексу «Універмаг» Святославу Йонику, директору мережі магазинів «Наш край» Сергію Суку, директору мережі магазинів «Планета спорту» Богдану Монастирському за розуміння та допомогу в організації та проведенні справжнього дитячого свята.

Немає коментарів

Схожі статті:

Визначено переможців обласних змагань з баскетболу серед учнів ДЮСШ Визначено переможців обласних змагань з баскетболу серед учнів ДЮСШ Опубліковано: Понеділок, 26 лютого 2018 У м. Львові завершились Обласні змагання з баскетболу серед учнів ДЮСШ, юнаків 2002-2003 років народження. Змагання проходили 14-16 лютого у залі ігрових видів спорту Обласної дитячо-юнацької спортивної школи. Першість на змаганнях виборола команда Львівської ОДЮСШ (тренер – Михайло Курса), друге...

Переглядів: 614 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Завершилися обласні змагання з баскетболу 3х3 (фото) Завершилися обласні змагання з баскетболу 3х3 (фото) Опубліковано: Понеділок, 03 квітня 2017 Днями у м. Львові в залі ігрових видів спорту Обласної дитячо-юнацької спортивної школи пройшли обласні змагання з баскетболу 3х3 серед юнаків та дівчат, мол. юнаків та мол. дівчат. Право представляти Львівщину у фінальних змаганнях Шкільної Ліги України з баскетболу 3х3 виборювали команди зі Львова,...

Переглядів: 715 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook