Період публікації:

від

до

Категорія:

Онлайн-анкета. Про деякі питання імплементації Закону України «Про вищу освіту»

Опубліковано: Вівторок, 14 Червня 2016 

min
max

У серпні 2016 року за участі Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич та першого заступника Міністра Інни Совсун відбудеться конференція з керівниками вищих навчальних закладів, присвячена питанню імплементації Закону України «Про вищу освіту».

Міністерство освіти і науки України 19.02.2015 року видало наказ № 166 «Деякі питання оприлюднення інформації про діяльність вищих навчальних закладів», а також неодноразово зверталося до керівників вищих навчальних закладів листами № 1/9-173 від 06.04.2015 року, № 1/9-189 від 14.04.2016 року та № 1/9-263 від 26.05.2016 року з проханням оприлюднити інформацію про діяльність вищого навчального закладу.

З метою моніторингу виконання Закону України «Про вищу освіту» та підготовки матеріалів до конференції у частині оприлюднення інформації щодо діяльності вищого навчального закладу, Міністерство освіти і науки України просить до 15 червня 2016 року заповнити онлайн-анкету https://docs.google.com/forms/d/1ILkG8f9dl7p7gad0kMICf8TEUGSxEI1yEORh4J5J_5g/viewform.

Звертаємо увагу на те, що заповненні анкети вищими навчальними закладами будуть обов’язково оприлюднені на сайті Міністерства, а також будуть доступні для перегляду всім громадянам України.

Надання інформації Міністерству здійснюється шляхом надання посилань на оприлюднені документи з сайту вищого навчального закладу під час заповнення онлайн-анкети.

Всі документи, що підлягають оприлюдненню, мають бути обов’язково оформлені та підписані в установленому порядку.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Триває громадське обговорення проєкту наказу щодо змін до Умов прийому до ЗВО в 2019 році Триває громадське обговорення проєкту наказу щодо змін до Умов прийому до ЗВО в 2019 році Опубліковано: П`ятниця, 27 вересня 2019 Проєкт наказу розроблено Міністерством освіти і науки України відповідно до статті 44 Закону України «Про вищу освіту», абзацу шістнадцятого частини першої статті 64 Закону України «Про освіту», на виконання рішення Державної регуляторної служби України від 14 серпня 2019 року № 22. Метою запропонованого...

Переглядів: 3014 Коментарів: 0

Вища освіта

Як отримати дублікат документа про вищу освіту – роз’яснення МОН Як отримати дублікат документа про вищу освіту – роз’яснення МОН Опубліковано: Середа, 04 вересня 2019 Щоб отримати дублікат документа про вищу освіту та/або додатка до нього, треба подати письмову заву до вишу, який видав документ. Це можна зробити особисто або через уповноваженого представника. Відповідне роз’яснення надає МОН у зв’язку з численними зверненнями громадян про те, як отримати дублікат...

Переглядів: 705 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook