Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині успішно завершився юнацький чемпіонат України зі стрибків у воду (фото)

Опубліковано: Вівторок, 21 Червня 2016 

min
max

Упродовж 15-18 червня у відкритому плавальному басейні навчально-спортивної бази літніх видів спорту МО України у м. Львові тривав чемпіонат України зі стрибків у воду серед юнаків та дівчат віком до 13 років (група «C»).

Змагання відбулися за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Федерації України зі стрибків у воду, управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, Львівської обласної федерації стрибків у воду, відділення НОК України у Львівській області та НСБ ЛВС МО України. Головний суддя змагань – суддя національної категорії О. Мельніков; головний секретар – суддя національної категорії Д. Адамчук (м. Львів).

У програмі змагань: індивідуальні стрибки з вишки, одно- та триметрового трамплінів серед дівчат та юнаків, а також синхронні стрибки (дівчата, юнаки) з триметрового трампліну.

У змаганнях, які вперше забагато років приймала Львівщина й з якими успішно справилася, взяли участь 44 юних стрибунів у воду, які представляли 8 збірних команд, зокрема з м. Києва, Дніпропетровської, Запорізької, Харківської, Миколаївської, Донецької, Луганської та Львівської областей.

У складі команди Львівщини виступали п’ятеро вихованок СДЮШОР «Олімп-Л» Тетяна Гудиш, Марта-Марія Змий, Анна Марічко, Софія Нашкерська, Віра Середяк (представник команди Уляна Кавійчик).

У загальнокомандному заліку кращими виявилися юні спортсмени Харківської області, на другому місці команда Миколаївщини, третіми фінішували представники Луганщини.

Серед кращих у різних видах програми відзначилися: Олексій Середа, Марія Середа, Антон Антонів (Луганська область), Богдан Чижовський, Ксенія Байло, Даниїл Коновалов (Миколаївська область), Поліна Синиця, Ірина Кльонова (Харківська область), Ганна Арнаутова (м. Київ), Ніка Шурда (Донецька область) та ін.

Юні львів’янки увійшли до фінальної серії змагань у синхронних стрибках з триметрового трампліну, де посіли відповідно 6 (Анна Марічко / Марта Змий) та 7 (Віра Середяк / Тетяна Гудиш) місця.

Додаток:

Немає коментарів

Схожі статті:

Веслувальники Львівщини вибороли призові місця на чемпіонаті у столиці Веслувальники Львівщини вибороли призові місця на чемпіонаті у столиці Опубліковано: Вівторок, 18 Червня 2019 14-16 червня у Києві відбувся чемпіонат України з веслування на човнах «Дракон» серед юнаків, юніорів та молоді. У змаганнях взяла участь збірна команда Львівської області, яка виступила у категорії юніори: у відкритому, змішаному та жіночому класах. Спортсмени здобули такі місця: Д-12 відкритий...

Переглядів: 1468 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Юні лучники Львівщини – серед кращих за підсумками Чемпіонату України 2019 Юні лучники Львівщини – серед кращих за підсумками Чемпіонату України 2019 Опубліковано: П`ятниця, 15 лютого 2019 9-12 лютого в місті Черкаси відбувся чемпіонат України зі стрільби з лука в приміщенні серед юнаків 2002-2004 рр.н., юнаків 2005 р.н. та молодших. За найвищі нагороди та титул чемпіона України змагались 187 юних спортсменів в олімпійському дивізіоні, які представляли 11 областей України та м. Київ. Під...

Переглядів: 564 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook