Період публікації:

від

до

Категорія:

Набули чинності зміни до Типових штатних нормативів дошкільних навчальних закладів

Опубліковано: Середа, 06 липня 2016 

min
max

Міністерство освіти і науки України інформує, що з 29 червня 2016 року набули чинності зміни до Типових штатних нормативів дошкільних навчальних закладів, що затверджені наказом Міністерства освіти і науки України від 20.05.2016 р. № 544, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 7 червня 2016 р. за № 821/28951.

Зазначеними змінами до Типових штатних нормативів дошкільних навчальних закладів надається право керівникам цих закладів, у разі виробничої необхідності, змінювати штати або вводити посади (крім керівних), не передбачені штатними нормативами для даного закладу, в межах фонду оплати праці, доведеного лімітними довідками на відповідний період. Заміна посад працівників може здійснюватись в межах однієї категорії персоналу (педагогічного, господарсько-обслуговуючого).

Також, з метою приведення підзаконних актів у відповідність до Закону України «Про дошкільну освіту», розширено найменування посад керівників дошкільних навчальних закладів посадою «директор».

Для здобуття якісної дошкільної освіти відповідно до освітніх і соціальних потреб дітей з особливими освітніми потребами, введено нову педагогічну посаду «асистент вихователя» в інклюзивних групах.

Із Типовими штатними нормативами дошкільних навчальних закладів (із змінами) можна ознайомитись на офіційному сайті Міністерства в розділі «Дошкільна освіта».

Немає коментарів

Схожі статті:

Працівників дошкільної освіти запрошують до участі у тренінгу за програмою «Дошкільнятам – освіту для сталого розвитку» Працівників дошкільної освіти запрошують до участі у тренінгу за програмою «Дошкільнятам – освіту для сталого розвитку» Опубліковано: Середа, 20 березня 2019 Освітня платформа «Критичне мислення» проводить тренінги професійного розвитку освітян. Зокрема, 3 квітня у Києві відбудеться практичний тренінг для спеціалістів дошкільної освіти, вихователів, методистів ДНЗ з методики викладання за інноваційною програмою «Дошкільнятам – освіту для сталого розвитку». Тренінг...

Переглядів: 387 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

МОН пропонує для громадського обговорення проект наказу щодо уніфікованої форми акта за результатами заходу державного нагляду у сфері дошкілля МОН пропонує для громадського обговорення проект наказу щодо уніфікованої форми акта за результатами заходу державного нагляду у сфері дошкілля Опубліковано: П`ятниця, 01 березня 2019 З метою приведення у відповідність до вимог законодавства уніфікованої форми акта, що складається за результатами проведення планової (позапланової) перевірки додержання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері дошкільної освіти, Державна служба якості освіти України розробила проект наказу...

Переглядів: 2738 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook