Період публікації:

від

до

Категорія:

Відбулася «Універсіада Львівщини – 2016» з веслування на байдарках і каное серед студентів (фото)

Опубліковано: Вівторок, 12 липня 2016 

min
max

Нещодавно відбувся обласний чемпіонат з веслування на байдарках і каное «Універсіади Львівщини – 2016» серед студентів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації. Змагання традиційно проходили на веслувально-спортивній базі Львівського обласного відділення Комітету з ФВС Міністерства освіти і науки України, що у с. Наварія Пустомитівського району.

Організаторами змагань виступили Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України спільно із обласним спортивним товариством студентів «Гарт»

У змаганнях взяли участь команди 7-ми вищих навчальних закладів, зокрема збірні Львівського національного університету ім. Івана Франка, Національного університету «Львівська політехніка», Львівського державного університету фізичної культури, Львівського національного аграрного університету, Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького, Львівського національного медичного університету ім. Д. Галицького та Львівського торговельно-економічного університету.

Спортсмени продемонстрували свою майстерність на 14-ти дистанціях: особисті та командні серед чоловіків та жінок.

За підсумками студентського чемпіонату у загальному заліку третій рік поспіль перше місце посіла команда Львівського державного університету фізичної культури з результатом 846 очок. На друге місце піднялись спортсмени Львівського національного аграрного університету з результатом 637 очок. Третє місце зайняла команда Національного університету «Львівська політехніка» з результатом 609 очок.

За трійкою призерів на четвертому місці виявились студенти Львівського національного університету ім. Івана Франка. Спортсмени Львівського національного медичного університету ім. Д. Галицького, що вперше взяли участь з змаганнях, посіли 5 місце, обійшовши команду Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького на 58 очків.

Усі переможці та призери змагань нагородженні грамотами та дипломами від організаторів.

За інформацією Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України

Немає коментарів

Схожі статті:

Команда Львівщини здобула 17 нагород на чемпіонаті України серед юніорів з веслування на байдарках і каное Команда Львівщини здобула 17 нагород на чемпіонаті України серед юніорів з веслування на байдарках і каное Опубліковано: Середа, 24 травня 2017 Днями в м. Дніпро завершився чемпіонат України з веслування на байдарках і каное серед юніорів. Збірна команда Львівської області у загальнокомандному заліку посіла перше місце, випередивши команди господарів змагань та Вінниччини. Визначальним цей чемпіонат став для веслярів Віталія Брезіцького і...

Переглядів: 422 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Юні боксери львівщини - серед переможців зонального чемпіонату України з боксу Юні боксери львівщини - серед переможців зонального чемпіонату України з боксу Опубліковано: Середа, 22 березня 2017 ЮНІ БОКСЕРИ ЛЬВІВЩИНИ - СЕРЕД ПЕРЕМОЖЦІВ ЗОНАЛЬНОГО ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З БОКСУ З 15 до 18 березня 2017 року в приміщенні виставкового  центру «Шувар - Експо» у місті Львові тривав зональний чемпіонат України з боксу серед юнаків 2003-2004 р.н. Цьогоріч для участі в змаганнях приїхали 79 юних боксерів...

Переглядів: 1226 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook