Період публікації:

від

до

Категорія:

До уваги студентів! Англомовна програма післядипломного навчання «Цифрові засоби, зв'язок/комунікація та журналістика» Університету ім. Арістотеля (Грецька Республіка)

Опубліковано: Вівторок, 12 липня 2016 

min
max

Як повідомило Посольство Грецької Республіки в Україні, згідно з інформацією Факультету журналістики та засобів масової інформації Університету ім. Арістотеля м. Салоніки у 2016-2017 академічних роках виділено 45 місць для участі в англомовній програмі післядипломного навчання «Цифрові засоби, зв'язок/комунікація та журналістика» («Digital Media, Communication and Journalism»). Після закінчення програми випускники отримають диплом післядипломного навчання з однією із наступних спеціалізацій:

  • Європейська журналістика (European Journalism).
  • Цифрові засоби, культура та зв'язок/комунікація (Digital Media, Culture and Communication).
  • Комунікація ризику та криза журналістики (Risk Communication and Crisis Journalism).

Програма розрахована на один рік: два семестри (жовтень-лютий, березень-травень) для навчання та один семестр (червень-вересень) для написання дипломної роботи під керівництвом викладача-координатора (20 000 слів). Наприкінці програми відбувається оцінювання учасників за 6 дисциплінами та захист дипломної роботи перед екзаменаційною комісією. Обов'язковою вимогою є відмінне знання англійської мови (підтвердження знань англійської мови відповідним сертифікатом або дипломом англомовного навчального закладу).

До участі у Програмі запрошуються дипломовані спеціалісти вищих навчальних закладів як Греції, так і визнаних рівноцінних вищих навчальних закладів зарубіжжя з наступних спеціальностей: журналістика, комунікація/зв'язок та засоби масової інформації, політика, економіка, культура, суспільні науки, європейські та міжнародні дослідження, історія, антропологія, психологія, соціологія, філософія, археологія, маркетинг, реклама, історія мистецтва, іноземні мови. Також до участі запрошуються випускники технічних навчальних закладів з тих самих напрямків.

Зацікавленні особи мають можливість подати заяву в електронному варіанті на інтернет-сторінці Університету ім. Арістотеля м. Салоніки: http://media.jour.auth.gr/application-form. Процедура оцінювання та вибору претендентів до участі у Програмі відбувається поступово та буде продовжуватися до 10 вересня в залежності від наявності вільних місць. Кандидати до участі у Програмі повинні обрати одну із зазначених вище спеціалізацій та надати в анкеті наступну інформацію:

  1. Дані про отриману освіту.
  2. Дані про знання англійської мови (щонайменше рівень С1 «дуже добре», необов'язково надавати у разі існування диплома англомовного навчального закладу або факультету англійської філології).
  3. Дані про дослідницьку роботу чи/та досвід роботи з обраної спеціалізації.
  4. Два листи-рекомендації від викладачів ВНВ або визнаних дослідницьких інститутів. У випадку, якщо існує професійний дослід з обраної спеціалізації, один лист-рекомендація може бути від керівника організації / служби, в якій працював кандидат.

Вибір кандидатур до участі у Програмі відбувається згідно з обраною спеціалізацією та в залежності від суми набраних балів (за 100 бальною системою). Список обраних до участі у Програмі кандидатів затверджуватиметься на загальних зборах Спеціальної Комісії та буде оголошено на дошці повідомлень Секретаріату факультету до 16 вересня.

Реєстрація кандидатів відбуватиметься у період 26-28 вересня, під час якої затверджені на участь у Програмі кандидати повинні надати наступні документи:

  1. Копію документа про освіту (у випадку отримання освіти у рівноцінному вищому навчальному закладі зарубіжжя необхідно підтвердити дійсність диплома в Національному центрі з визнання документів про освіту Грецької Республіки, якщо відповідну відповідь на момент реєстрації не отримано, надати довідку з вищезазначеної організації стосовно подання заяви на визнання диплома).
  2. Додаток до диплома з оцінюванням по всім дисциплінам окремо.
  3. Сертифікат про знання англійської мови (необов'язково у разі існування диплома англомовного навчального закладу або факультету англійської філології).

Заняття розпочинаються 3 жовтня, їх відвідування є обов'язковим.

Програмою передбачено сплату за навчання безпосередньо обраними кандидатами в сумі 1.000 євро за семестр (усього 3.000 євро за 3 семестри), сплата здійснюється на початку кожного семестру. У разі документального підтвердження фінансових труднощів учасника програми організаторами передбачено надання до двох стипендій за кожною спеціалізацією, котрі покриватимуть 2/3 суми навчання. Після закінчення першого семестру учасники з найкращими показниками навчання за кожною із трьох спеціалізацій звільняються від подальшої сплати за навчання до завершення курсу занять.

Більш детальна інформація стосовно Програми розміщена на інтернет-сторінці: http://media.jour.auth.gr. У разі виникнення додаткових питань зацікавлені особи мають можливість звернутися за телефоном: 2310-992072, або електронною поштою: troullou@jour.auth.gr.

Немає коментарів

Схожі статті:

Триває прийом заяв до програми післядипломного навчання з досліджень Південно-Східної Європи від Афінського національного університету Триває прийом заяв до програми післядипломного навчання з досліджень Південно-Східної Європи від Афінського національного університету Опубліковано: Понеділок, 22 травня 2017 Афінський національний університет імені Каподистрії запрошує дипломованих спеціалістів суспільних та гуманітарних наук до участі у Програмі післядипломного навчання з досліджень Південно-Східної Європи (Postgraduate Programme in Southeast European Studies). Програма розрахована на один рік та є повністю...

Переглядів: 439 Коментарів: 0

Вища освіта

Триває громадське обговорення проєкту наказу щодо змін до Умов прийому до ЗВО в 2019 році Триває громадське обговорення проєкту наказу щодо змін до Умов прийому до ЗВО в 2019 році Опубліковано: П`ятниця, 27 вересня 2019 Проєкт наказу розроблено Міністерством освіти і науки України відповідно до статті 44 Закону України «Про вищу освіту», абзацу шістнадцятого частини першої статті 64 Закону України «Про освіту», на виконання рішення Державної регуляторної служби України від 14 серпня 2019 року № 22. Метою запропонованого...

Переглядів: 3013 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook