Період публікації:

від

до

Категорія:

Понад 200 контрактників склали військову присягу на вірність українському народові у Навчальному центрі на Львівщині (фото)

Опубліковано: Вівторок, 19 липня 2016 

min
max

Днями у 184-ому Навчальному центрі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного присягу на вірність українському народові склали понад дві сотні військовослужбовців контрактної служби

З нагоди урочистого ритуалу складання Присяги в одному з начальних містечок Навчального центру зібрались представники місцевої громади, а також рідні й близькі військовослужбовців.

У єдиному строю стояли ще зовсім юні солдати і вже змужнілі дорослі чоловіки, багато з яких пройшли через горнило АТО, як, наприклад, Віталій Коршенко, котрий волонтером неодноразово бував у Донецькому аеропорту, коли там точилися запеклі бої. А сьогодні він разом зі своїми побратимами складає Присягу, щоб захищати Вітчизну в лавах українського війська.

Від імені командування Центру до військовослужбовців та їхніх близьких звернувся заступник начальника 184-го Навчального центру по роботі з особовим складом – начальник відділу підполковник Володимир Безбородов. «Саме ви наближаєте Українську Перемогу! Своїм старанням у навчанні, оволодіванням військової спеціальності, ви робите свій внесок у побудову сучасної сильної української армії», – підкреслив він.

Благословили військовослужбовців священнослужителі отці Андрій та Назарій, які побажали захисникам гідно служити й неушкодженими повернутись до рідних домівок.

Завершився ритуал віртуозним виконанням музичних творів військовим оркестром Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Також перед воїнами та усіма присутніми виступила співачка Христина Панасюк, яка щойно повернулася з концертного туру зоною АТО.

За інформацією медіа-групи Національної академії СВ

Немає коментарів

Схожі статті:

Майже півтисячі курсантів-першокурсників склали Військову Присягу на вірність українському народові Майже півтисячі курсантів-першокурсників склали Військову Присягу на вірність українському народові Опубліковано: Понеділок, 03 вересня 2018 1 вересня в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбувся урочистий ритуал складання Військової Присяги на вірність українському народові курсантами-першокурсниками. Відтак, майже півтисячі юнаків та дівчат, які були зараховані на навчання до одного з провідних...

Переглядів: 356 Коментарів: 0

Вища освіта

Курсанти-першокурсники Національної Академії сухопутних військ склали Військову присягу (фото) Курсанти-першокурсники Національної Академії сухопутних військ склали Військову присягу (фото) Опубліковано: Понеділок, 05 вересня 2016 У суботу, 3 вересня, курсанти-першокурсники Національної Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного урочисто склали Військову присягу на вірність українському народові. Цьогоріч лави Академії поповнили понад тисячу курсантів першого курсу, які представляють усі регіони нашої Батьківщини. З...

Переглядів: 2052 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook