Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині провели всеукраїнську акцію «Олімпійське літо» (фото)

Опубліковано: Вівторок, 19 липня 2016 

min
max

Днями на базі оздоровчо-лікувального комплексу «Ровесник», що знаходиться поблизу міста Червонограда на Львівщині, провели спортивно-масовий захід «Олімпійське літо». Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації.

Загалом у спортивних змаганнях взяли участь понад 500 дітей, які відпочивають й оздоровлюються в одному з кращих таборів Львівщини.

В рамках всеукраїнської акції НОК України «Олімпійське літо» діти мали змогу показати свої вміння зі швидкого бігу на короткі дистанції, плаванні, настільного тенісу, підтягуванні на поперечині, стрибків на скакалці, а також у командних іграх – волейболі та футболі.

Окрім того, серед відпочиваючих дітей були й школярі з Луганщини – вихованці Кремінської загальноосвітньої школи-інтернат та Гірської обласної спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернат.

Варто зазначити, що усіх призерів змагань нагородили медалями та грамотами, а також подарунками з олімпійської символікою від НОК України.

Немає коментарів

Схожі статті:

На Львівщині у дитячому таборі «Світанок» завершується Всеукраїнська акція «Олімпійське літо» (фото) На Львівщині у дитячому таборі «Світанок» завершується Всеукраїнська акція «Олімпійське літо» (фото) Опубліковано: Вівторок, 29 серпня 2017 В рамках фізкультурно-масових заходів в оздоровчих таборах Всеукраїнської акції «Олімпійське літо – 2017» у літньому таборі для дітей «Світанок» поблизу м. Трускавця відбулося справжнє спортивне свято. Захід проведено за активної участі Львівського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт...

Переглядів: 820 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

«Олімпійське літо» разом з боча (фото) «Олімпійське літо» разом з боча (фото) Опубліковано: Понеділок, 25 липня 2016 В рамах всеукраїнської акції «Олімпійське літо», яку проводять відділення НОК України у Львівській області та Львівський обласний центр фізичного здоров'я «Спорт для всіх», на території оздоровчого табору в селі Сасові Золочівського району відбулося знайомство дітей-учасників табору з цікавою грою в...

Переглядів: 2867 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook