Період публікації:

від

до

Категорія:

ЗНО з «Права»: Фахові комісії розглянули апеляції та визначили поріг «склав/не склав» за виконання блоків «Право» та «Англійська мова»

Опубліковано: Вівторок, 26 липня 2016 

min
max

25 липня відбулось засідання фахових комісій стосовно визначення порога «склав/не склав» для окремих блоків тестування для вступу на магістратуру, що в цьому році вперше проводилося за технологією ЗНО. Так, для блоку «Право» визначений поріг 19 балів, а для блоку «Англійська мова» – 8 балів.

Також фахова комісія з блоків «Право» та «Тестування загальних навчальних правничих компетенцій» («ТЗНПК») розглянула апеляційні заяви, що надійшли від вступників-учасників експерименту. Комісія вирішила переглянути рішення щодо встановлення правильних відповідей до завдань тесту № 39 та № 6 (зошит 1).

У тестовому завданні № 39 (зошит 1) правильною визначили відповідь А – «Якщо батьки на законних підставах проживають на території України і дитина не набула громадянства іншої держави».

У тестовому завданні № 6 (зошит 1) правильними визначили одразу дві відповіді: А – «Суб’єкт призначення» та Г – «Керівник державної служби органу».

Оскільки фахова комісія дискваліфікувала два завдання (рішення від 23.07.2016 року), за кожне дискваліфіковане завдання усі вступники-учасники експерименту отримають 1 бал, незалежно від їх відповіді (за правилами, встановленими рішенням робочої групи з питань проведення у 2016 році вступних випробувань в порядку експерименту від 24.04.2014).

З протоколами засідання фахових комісій можна ознайомитись за посиланням.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Єдиний кваліфікаційний іспит, рамка для нового стандарту та нові методики викладання – суспільству представили проект Концепції вдосконалення юридичної освіти Єдиний кваліфікаційний іспит, рамка для нового стандарту та нові методики викладання – суспільству представили проект Концепції вдосконалення юридичної освіти Опубліковано: П`ятниця, 16 вересня 2016 Проект Концепції вдосконалення юридичної освіти презентували на круглому столі на тему: «Модернізація правничої освіти в Україні: здобутки експерименту з проведення в 2016 році ЗНО при вступі до магістратури за спеціальністю 081 «Право» та презентація проекту «Концепції розвитку юридичної освіти в Україні». Проект...

Переглядів: 1849 Коментарів: 0

Вища освіта

Визначено результати вступних випробувань до магістратури за спеціальністю «Право» Визначено результати вступних випробувань до магістратури за спеціальністю «Право» Опубліковано: Середа, 27 липня 2016 В Українському центрі оцінювання якості освіти завершено обробку екзаменаційних робіт вступників-учасників експерименту для здобуття ступеня магістра за спеціальністю «Право» за технологією ЗНО та визначено результати вступних випробувань. Таблиці переведення тестових балів у рейтингову оцінку за шкалою...

Переглядів: 3137 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook