Період публікації:

від

до

Категорія:

Львівська політехніка співпрацюватиме з міжнародним підприємством (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 29 липня 2016 

min
max

Днями проректори і директори навчально-наукових інститутів Національного університету «Львівська політехніка» відвідали новозбудоване підприємство зі складання електричних мереж для автомобілів європейських виробників.

Найважливішою частиною поїздки львівських політехніків на підприємство стала конструктивна розмова щодо співпраці з підготовки висококваліфікованих інженерних кадрів. Вже сьогодні тут потрібні 25 інженерів. Керівники заводу запропонували розпочати тривалу системну співпрацю з першого кроку: скерувати на підприємство викладача-науковця, який проведе ґрунтовну розмову щодо реальних потреб виробничників. Господарі пообіцяли придбати для університету електромобіль, адже у майбутньому планують виготовляти електромережі для гібридних авто- і електромобілів. «Фуджікура» планує відкрити у Львівській політехніці навчальну лабораторію.

Зараз на львівському підприємстві працює майже тисяча робітників та інженерів. Ще півтори тисячі працевлаштують на другій черзі підприємства, яка стане до ладу через кілька місяців. А взагалі його керівництво планує протягом трьох років працевлаштувати в Україні до 90 тисяч наших громадян.

Ректор «Львівської політехніки» професор Юрій Бобало запевнив, що буде особисто підтримувати співпрацю з новим львівським підприємством і готовий розпочати конкретну роботу вже найближчими днями.

Знайомство з підприємством Львівщини розпочалося з ознайомлення з виробничим процесом. У ролі гіда виступив випускник Інституту комп'ютерних наук та інформаційних технологій НУ ЛП, він же інженер з підготовки виробництва Ігор Слівіцький. За словами генерального директора «Фуджікура Аутомотів Україна Львів» Хорхе Гарсіа, виняткову увагу на підприємстві приділяють якості продукції, зокрема, кабельну електромережу перевіряє сертифікована лабораторія у Німеччині.

Вражають розміри підприємства. На його виробничих площах можуть розміститися щонайменше два футбольних поля. Тут встановлені найсучасніші машини з числовим програмним управлінням відомих фірм. Підприємство працює на давальницькій сировині і відправляє продукцію в основному для групи автопідприємств «Фольскваген».

Нагадаємо, що підприємство «Фуджікура» виросло у приміській зоні Львова буквально кілька місяців тому. Це була важлива для вітчизняної економіки подія, в урочистому відкритті заводу взяв участь Президент України Петро Порошенко.

За інформацією прес-служби Національного університету «Львівська політехніка»

Немає коментарів

Схожі статті:

Львівська політехніка налагоджує співпрацю з китайськими університетами Львівська політехніка налагоджує співпрацю з китайськими університетами Опубліковано: Четвер, 04 жовтня 2018 Днями Національний університет «Львівська політехніка» відвідала представницька делегація з Китаю – із Цьюаньчжоуського університету інформаційного інжинірингу з міста Ма Жуйтянь. Очолював її ректор Го Сяопін. До складу делегації входили проректор Лінь Дун та інші очільники структурних підрозділів китайського...

Переглядів: 519 Коментарів: 0

Вища освіта

Львівська політехніка стала членом Всесвітньої асоціації франкофонії (фото) Львівська політехніка стала членом Всесвітньої асоціації франкофонії (фото) Опубліковано: Середа, 04 квітня 2018 Про це стало відомо під час візиту до Університету Надзвичайного і Повноважного Посла Республіки Франції в Україні Ізабель Дюмон. Високу гостю тепло привітав ректор Львівської політехніки професор Юрій Бобало, котрий високо оцінив підтримку Франції зусиллям України стати повноправним членом європейської...

Переглядів: 535 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook