Період публікації:

від

до

Категорія:

Проект "Народжені для обіймів" продовжує ділитися магією обіймі

Опубліковано: Четвер, 18 серпня 2016 

min
max

З теплом маминих рук дитина отримує всі скарби світу, стає здоровим і щасливим. Обійми дуже важливі: саме з їх допомогою встановлюється міцний контакт між двома найближчими людьми - мамою і дитиною. Вони захищають від застуд та інших хвороб, сприяють моральному і особистісному розвитку малюка.

Щоб подарувати силу обіймів ще більшій кількості малюків, організатори продовжили проект "Народжені для обіймів" до 31 серпня 2016 року. У доданому файлі ви можете знайти більше інформації про проміжні результати, а також ознайомитися з фотографіями з Будинків Дитину, які вже отримали допомогу в рамках проекту .

З додаткових питань звертайтеся:
Дарина Булатникова
(093) 352 02 43
bulatnikova@hoshva.com.ua

Немає коментарів

Схожі статті:

Даруємо посмішку (фото) Даруємо посмішку (фото) Опубліковано: Четвер, 23 січня 2020 21.01.2020 р. в Лівчицькій спецшколі відзначали день обіймів. В міжнародний День обіймів Хочем Вам всім побажати Обійматися міцніше Ендрофіни заряджати. Навкруги стане тепліше, Бо всі радість подарують. Обіймайтесь веселіше На планеті всі святкують.

Переглядів: 773 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування

День обіймів в НРЦ "Мрія" День обіймів в НРЦ "Мрія" Опубліковано: Вівторок, 21 січня 2020 Обійми, єдина річ, яка може за секунду втамувати і вгамувати все, що є в наших серцях. Сьогодні в НРЦ "Мрія" день обіймів

Переглядів: 299 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook