Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львові створять найбільшу карту мрії української родини

Опубліковано: Четвер, 18 серпня 2016 

min
max

У середу, 24 серпня, з нагоди Дня Незалежності України  у Львові відбудеться VI-й вуличний фестиваль "Найбільша Карта Мрії Української Родини". Мета заходу – звернути увагу українців на сімейні цінності і відродити віру в сім'ю.

Фестиваль одночасно пройде у 17-ти містах України: Львові, Києві, Дніпропетровську, Харкові, Чернігові, Хмельницькому, Одесі, Івано-Франківську, Вінниці, Слов'янську, Полтаві, Запоріжжі, Білій Церкві, Славянську, Дніпрі, Ірпіні та Житомирі.

Варто зазначити, що захід відбудеться за підтримки соціального мегапроекту для дітей учасників АТО і Героїв Небесної Сотні "Мій тато захищає Україну".

До участі запрошують усіх охочих!

Для того, щоб стати учасником фестивалю, потрібно прийти разом із родиною на площу біля оперного театру у Львові та намалювати власну карту мрій. Карта може бути будь-якого формату – від А1 до А4. На ній повинні бути відображені три найголовніших мрії вашої родини до кінця 2016 року. Готову Карту Мрії потрібно передати представникам дитячого парку святкування днів народжень "Дитяча Планета". Опісля всі роботи скріплять разом в одну "Найбільшу Карту Мрії Української Родини".

Час проведення фестивалю: з 13:00 до 17:00 (13:00 - 16:00 – час для створення Карти Мрії).

Окрім того, партнери заходу обіцяють порадувати найменших учасників фірмовими подарунками, цікавими уроками, вікторинами та навчальними іграми.

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львові створили найбільшу карту мрії української родини У Львові створили найбільшу карту мрії української родини Опубліковано: Четвер, 25 серпня 2016 У середу, 24 серпня, з нагоди Дня Незалежності України  у Львові відбувся VI-й вуличний фестиваль "Найбільша Карта Мрії Української Родини". Мета заходу – звернути увагу українців на сімейні цінності і відродити віру в сім'ю. Захід, приурочений до 25-річчя Незалежності України, відбувся на площі перед...

Переглядів: 2985 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Львів відкритий для світу Львів відкритий для світу Опубліковано: Вівторок, 19 листопада 2019 19.11.2019 року учні 6-10 класів НРЦ І-ІІ ступенів «Довіра» разом з вихователями Лесюк О.М., Кобрин С.В. та Стельмах О.В. оглянули мультимедійний виставковий проект «Великий проект Львова», який знаходиться у Будинку архітектора (Порохова вежа). Школярі побачили захоплюючі медіа технології, які передавали...

Переглядів: 615 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook