Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львівському державному університеті фізичної культури відбулася урочиста посвята першокурсників (фото)

Опубліковано: Четвер, 01 вересня 2016 

min
max

У середу, 31 серпня, в актовій залі головного корпусу Львівського державного університету фізичної культури за участю представників влади, спортивної громадськості, батьків та журналістів відбулася урочиста церемонія Посвяти у студенти.

Майбутніх фахівців сфери фізичної культури та спорту вітали: заступник голови Львівської облдержадміністрації Юрій Підлісний, начальник управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Юрій Майборода, голова відділення НОК України Юрій Турянський, директор Львівського училища фізичної культури Степан Родак, ректор вузу професор Євген Приступа, ректори попередніх років Володимир Мухін та Мирослав Герцик та ін.

Неповторної особливості святу додала участь в урочистій церемонії студента 4 курсу факультету фізичного виховання ЛДУФК Тараса Міщука, який прибув до Львова уже в якості бронзового призера Ігор XХXI Олімпіади в Ріо-де-Жанейро. При цьому один із медалістів національної збірної команди України Тарас Міщук та його тренер Роман Бундз отримали з рук голови відділення НОК України у Львівській області Юрія Турянського спеціальну нагороду й грошову відзнаку як кращий спортсмен і тренер Львівщини за підсумками спортивного серпня, а від ректора ЛДУФК професора Євгена Приступи – подяку та особисту премію.

Декани факультетів провідного галузевого вищого навчального закладу на сцені головного корпусу вручили залікові книжки за № 1 своїм найкращим першокурсникам – серед яких, зокрема, виявилися: член збірної команди України з гандболу, чемпіонка України, володарка кубку та суперкубку України з гандболу, гравець команди «Галичанка»-Львів Юліана Братковська; член національної збірної команди України зі стрільби з луку, володар Кубку Європи 2016 року, фіналіст чемпіонату світу зі стрільби з лука Роман Шеремет; а також Софія Феджага й Надія Старецька, котрі посіли 1-е та 2-е місця у вступному рейтингу 2016 року.

Святкового настрою учасникам урочистої посвяти додали представники Театру спорту ЛДУФК; композиція спортивного бального танцю у виконанні студентів кафедри хореографії та мистецтвознавства й пісенний виступ випускниці 2016 року, дипломантки телевізійного пісенного фестивалю «Доля» Соломії Мильчук.

Після виконання міжнародного студентського гімну Гаудеамус з нагоди початку навчального року першокурсники мали змогу відвідали молебень у Соборі Святого Юра.

Немає коментарів

Схожі статті:

На стадіоні Львівського державного університету фізичної культури встановлюють трибуни На стадіоні Львівського державного університету фізичної культури встановлюють трибуни Опубліковано: Четвер, 29 листопада 2018 Сьогодні, 29 листопада, відбулась виїзна нарада щодо влаштування спортивного покриття бігових доріжок і секторів та благоустрою прилеглої території Львівського державного університету фізичної культури за участю голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки. Відтак, у межах здійснення...

Переглядів: 272 Коментарів: 0

Вища освіта

Львівський державний університет фізичної культури відчинив двері для першокурсників Львівський державний університет фізичної культури відчинив двері для першокурсників Опубліковано: Понеділок, 03 вересня 2018 1 вересня, з нагоди Дня знань, у Львівському державному університеті фізичної культури відбулись урочисті заходи. Зі святом усіх привітала керівник апарату Львівської обласної державної адміністрації Маріанна Вільшинська. «Ви сьогодні вступаєте у найкращу фазу вашого життя. Бути студентом означає...

Переглядів: 345 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook