Період публікації:

від

до

Категорія:

На Жовківщині відкрили дитячий центр оздоровлення «Росинка» (фото)

Опубліковано: Четвер, 08 вересня 2016 

min
max

У середу, 7 вересня, відбулося урочисте відкриття реконструйованого Жовківського районного дитячого центру оздоровлення, відпочинку та туризму «Росинка». Участь у заході взяв перший заступник голови облдержадміністрації Ростислав Замлинський.

Завдяки реалізації проекту покращено побутові умови для функціонування дитячого центру та організації роботу персоналу. Тут передбачено функціональні групи приміщень: медпункт, ізолятор, душові та умивальні, адміністративний блок, приміщення для відпочинку персоналу, приміщення для зберігання та сушіння білизни.

Фінансування проекту здійснювалося за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку (1,5 млн грн) та місцевого бюджету (162 тис. грн).

У вітальному слові Ростислав Замлинський, звертаючись до дітей, зауважив: «Росинка» – це місце, де ви будете займатися в різних гуртках, розвиватися, оздоровлюватися, розширювати горизонти свого спілкування».

Слід зауважити, що Жовківський районний дитячий центр оздоровлення, відпочинку та туризму «Росинка» забезпечує відпочинок (оздоровлення) школярів під час літніх канікул (до 1 000 осіб), роботу гуртків туристсько-краєзнавчого напрямку під час навчального року (до 50 осіб).

Центр залучається до проведення спортивно-туристських заходів районного, обласного, державного та міжнародного рівня – до 1 000 осіб на рік. Усього – до 2 200 осіб протягом року.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Олег Синютка оглянув реконструкцію басейну дитячо-юнацької спортивної школи в Буську Олег Синютка оглянув реконструкцію басейну дитячо-юнацької спортивної школи в Буську Опубліковано: Середа, 13 березня 2019 12 березня голова Львівської обласної державної адміністрації оглянув хід виконання реконструкції басейну дитячо-юнацької спортивної школи у місті Буську. Актуальність проекту полягає в створенні належних умов для проведення навчально-тренувальних занять з плавання учнів Буської ДЮСШ, навчанню плавання...

Переглядів: 417 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

На Старосамбірщині завершили реконструкцію дитячого садочка «Казка» На Старосамбірщині завершили реконструкцію дитячого садочка «Казка» Опубліковано: Субота, 29 грудня 2018 У п`ятницю, 28 грудня, у м. Добромилі Старосамбірського району відкрили заклад дошкільної освіти «Казка». Реконструкцію садочка розпочали у вересні 2017 році. Зараз у садочку виховується 99 дітей. Реконструкція дозволила збільшити потужність на 44 місця. У сучасному дошкільному навчальному закладі,...

Переглядів: 982 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook