Період публікації:

від

до

Категорія:

20 вересня – Міжнародний день студентського спорту

Опубліковано: Четвер, 15 вересня 2016 

min
max

Щороку 20 вересня відзначається Міжнародний день студентського спорту. Це свято було започатковано Генеральною конференцією ЮНЕСКО за ініціативою Міжнародної федерації студентського спорту (FISU).

Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України і Спортивна студентська спілка України запрошують усі вищі навчальні заклади України долучитися до цієї ініціативи.

Цей день покликаний привернути увагу та підвищити значущість спорту в навчальних закладах незалежно від підпорядкування та залучити до своїх лав прихильників здорового способу життя, сприяти його популяризації і розвитку. Рухомий спосіб життя, фізична культура і спорт є надійним джерелом доброго настрою і оптимізму, здоров'я і довголіття!

Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України і Спортивна студентська спілка України підтримують ініціативу відзначення Міжнародного дня студентського спорту та готують чимало спортивних заходів по всій країні. Працівники освітянського спорту запрошують усіх керівників вищих навчальних закладів держави, викладачів кафедр, студентів, представників органів студентського самоврядування, громадських організацій тощо відсвяткувати Міжнародний день студентського спорту, запроваджуючи різноманітні спортивні заходи, конкурси, дискусії-семінари та фестивалі.

Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook