Період публікації:

від

до

Категорія:

Завершився міжнародний юнацький баскетбольний турнір пам’яті львівського журналіста Ярослава Пастернака

Опубліковано: Четвер, 22 вересня 2016 

min
max

Цими днями в рамках проведення заходів «Олімпійського тижня» в ігрових залах Львівської обласної дитячо-юнацької спортивної школи та спортивного комплексу НУ "Львівська Політехніка" успішно завершився ХІІІ Міжнародний турнір з баскетболу серед юнаків 2002-2003 р.н та дівчат 2000-2001 р.н. пам’яті спортивного журналіста газети "Високий Замок" Ярослава Пастернака.

Турнір проводився за підтримки та сприяння управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, відділення НОК України у Львівській області, федерації баскетболу Львівщини, Львівської обласної дитячо-юнацької спортивної школи, редакції газети «Високий Замок» та компаній-партнерів.

Під час урочистої церемонії відкриття змагань за участю членів родини Я. Пастернака, учасників змагань вітали: заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, відповідальний секретар відділення НОК України у Львівській області Оксана Вацеба, заступник начальника Львівського обласного відділення Комітету фізичного виховання та спорту МОіН України Ярослав Гаврих; президент федерації баскетболу Львівщини Ігор Савицький, спортивний журналіст, багаторічний кореспондент «Високого Замку» Юрій Назаркевич; директор Львівської обласної ДЮСШ Мирослав Возний, інші почесні гості, а також дитячі мистецькі колективи Львівщини.

За перемогу змагалися по 4 команди дівчат та юнаків з України, Польщі та Словаччини, загалом понад 100 юних баскетболістів.

Перемоги у цьому традиційному турнірі вибороли юні баскетболісти з польського міста Перемишль та дівчата-баскетболістки з Рівного.

Загалом дружня атмосфера цих змагань дозволила усім учасникам показати якісну та змістовну гру й знайти нових спортивних друзів!

Турнірна таблиця змагань (юнаки 2002-2003 р.н.):

  1. Збірна Підкарпатського воєводства (Перемишль, Польща)
  2. ОДЮСШ (Ужгород)
  3. ОДЮСШ (Львів)
  4. ОСДЮСШОР (Рівне)

Турнірна таблиця (дівчата 2000-2001 р.н.):

  1. ОСДЮСШОР (Рівне)
  2. ОДЮСШ (Львів)
  3. м. Хмельницький
  4. БКМ "Бардейов" (Словаччина)

Довідка:

Ярослав Іванович Пастернак (1958-2004) – український спортивний журналіст. Багатолітній керівник відділу спорту всеукраїнської газети «Високий замок». Цей відділ неодноразово визнавали найкращим в конкурсі, який проводила Асоціація спортивних журналістів у Львові. Був одним із найвідоміших спортивних журналістів Львівщини.

Немає коментарів

Схожі статті:

Обрали переможців міжнародного юнацького турніру з баскетболу (фото) Обрали переможців міжнародного юнацького турніру з баскетболу (фото) Опубліковано: Четвер, 14 вересня 2017 Днями в ігрових залах обласної ДЮСШ та НУ «Львівська політехніка» з нагоди святкування Дня фізичної культури та спорту, Всеукраїнського олімпійського тижня успішно провели відкритий турнір області з баскетболу серед юнаків та дівчат, присвячений пам’яті відомого журналіста, кореспондента газети «Високий...

Переглядів: 493 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

Золочівські районні фінальні змагання з баскетболу Золочівські районні фінальні змагання з баскетболу Опубліковано: П`ятниця, 28 лютого 2020 27 лютого в Золочівському ОЗЗСО І-ІІІ ст. №1 відбулися районні фінальні змагання з баскетболу серед дівчат, в яких взяли участь 7 команд ЗЗСО району (Золочівський ОЗЗСО І-ІІІ ст. №1, Золочівський ОЗЗСО І-ІІІ ст. №2, ОЗ Сасівський НВК, Плугівський НВК, Сновицький НВК, Ремезівцівський НВК, Великовільшаницька...

Переглядів: 1264 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook