Період публікації:

від

до

Категорія:

Молодь запрошують на «Литовську феєрію» до Вільнюса

Опубліковано: П`ятниця, 23 вересня 2016 

min
max

Упродовж 18-22 січня 2017 року у м. Вільнюсі відбудеться ІІ Міжнародний фестиваль дитячо-молодіжної творчості «Литовська феєрія». Його учасниками стане учнівська та студентська молодь, творчі колективи України, Литви та інших країн. Захід запланували відповідно до Плану спільних заходів Міністерства культури України та Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця» на 2016-2021 роки.

Фестиваль покликаний знаходити та підтримувати обдарованих дітей і молодь, сприяти встановленню творчих контактів, дружнім зв’язкам між дітьми та молоддю з різних регіонів України, закордонних країн, а також створювати умови для підтримки багатонаціональної дитячо-молодіжної творчості.

Номінації Фестивалю: вокал, хореографія, інструментальний жанр, образотворче, декоративно-ужиткове та прикладне мистецтво, театральний жанр (драматичний, музичний), конкурс літературно-музично-спортивних міні-композицій «Молодь обирає здоров’я».

За додатковою інформацією прохання звертатися до організаційного комітету Фестивалю за телефонами: (044) 501-01-15, (044) 400-43-01, 067-407-77-98, 096-596-14-12, 093-214-64-17, 050-447-49-68.

Умови проведення Фестивалю, орієнтовна програма, перелік документів, необхідних для оформлення шенгенської візи – у додатку.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Учнів та студентів запрошують до участі у міжнародному фестивалі «Литовська феєрія» Учнів та студентів запрошують до участі у міжнародному фестивалі «Литовська феєрія» Опубліковано: Вівторок, 28 листопада 2017 Упродовж 28 лютого – 4 березня 2018 року в м. Вільнюсі (Литва) триватиме ІІІ Міжнародний фестиваль дитячо-молодіжної творчості «Литовська феєрія». Метою Фестивалю є виявлення та підтримка обдарованих дітей і молоді, встановлення творчих контактів, сприяння дружнім зв’язкам і зміцненню взаємодії між дітьми...

Переглядів: 488 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Молодь Львівщини запрошують взяти участь в навчально-пізнавальному проекті «Гостинець» Молодь Львівщини запрошують взяти участь в навчально-пізнавальному проекті «Гостинець» Опубліковано: Середа, 21 Червня 2017 13-16 липня на навчально-спортивній базі «Тисовець» Сколівського району, що на Львівщині, відбудеться кампус «Гостинець» – навчально-пізнавальний проект, що популяризує серед молоді цінність сім’ї та сприяє розвитку близьких стосунків. «Гостинець» – простір можливостей для самопізнання, цікаві знайомства,...

Переглядів: 585 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook