Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львові визначили переможців Всеукраїнської спартакіади допризовної молоді (фото)

Опубліковано: Вівторок, 27 вересня 2016 

min
max

Цими вихідними на Навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міністерства оборони України успішно завершилися фінальні змагання за програмою Всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді. Участь у змаганнях взяли понад 200 юнаків, які представляли 21 збірну із різних областей України та міста Києва. Кращих визначали в особистому та командному заліках із бігу на 100 та 3 000 метрів, підтягуванні, плаванні, метанні гранати на дальність, стрільбі та подоланні смуги перешкод.

Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації.

«Упродовж п’ятиденних змагань за результатами семи видів програми перемогу виборола команда Волинської області, друге місце здобула збірна Вінницької області, а на третьому місці опинилися допризовники із м. Києва. Господарі змагань – представники Львівщини, посіли 9 місце», – розповіла заступник начальника управління Оксана Вацеба.

Варто зазначити, що змагання відбувались під егідою Міністерства молоді та спорту України та за підтримки Міністерства оборони України, управління фізичної культури і спорту Львівської облдержадміністрації, Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Довідка:

Всеукраїнська Спартакіада серед допризовної молоді проводиться з метою удосконалення фізичної підготовленості допризовної молоді до служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях, утворених відповідно до Законів України у правоохоронних органах, рятувальних та інших спеціальних службах.

Виховання молодого покоління українців почуття патріотизму, морально-психологічної стійкості, прагнення до занять фізичною культурою і спортом, зважаючи на складну соціально-економічну ситуацію в країні та потребу української армії у високопрофесійних кадрах, є пріоритетними завданнями державної політики та важливою складовою фізичної підготовки юнаків до подальшого проходження військової служби.

Немає коментарів

Схожі статті:

Львівщина приймає фінал Всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді Львівщина приймає фінал Всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді Опубліковано: Середа, 21 вересня 2016 Упродовж 21-25 вересня на спортивних спорудах Навчально-спортивної бази літніх видів спорту МО України у місті Львові (вул. Клепарівська, 39-а) відбудеться фінал Всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді. Змагання проводяться Міністерством молоді та спорту України за активної підтримки управління...

Переглядів: 1820 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

У Львові відбудуться обласні змагання спартакіади серед допризовної молоді У Львові відбудуться обласні змагання спартакіади серед допризовної молоді Опубліковано: Вівторок, 18 квітня 2017 19-20 квітня у Львові відбудуться обласні змагання спартакіади серед допризовної молоді за програмою XXVI спортивних Ігор школярів Львівщини, присвяченої 110-ій річниці від дня народження Романа Шухевича. Змагання проводяться департаментом освіти і науки, управлінням фізичної культури та спорту Львівської...

Переглядів: 853 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook