Період публікації:

від

до

Категорія:

Олімпійський тиждень у ДНЗ «Львівське ВПХУ» (фото)

Опубліковано: Середа, 28 вересня 2016 

min
max

З 19 по 23 вересня у ДНЗ «Львівське вище професійне художнє училище» проходив Олімпійський тиждень під гаслом: «Сильні духом – гордість країни!».

Тиждень відзначився різноплановістю видів діяльності: і теоретичних, і практичних, та був організований керівником фізичного виховання Ковальчуком Юрієм Артуровичем за підтримки викладачів з фізичного виховання Паламарчука Павла Григоровича та Вовк Христини Ігорівни.

Вже з понеділка учні представили своє домашнє завдання, що передбачало підготовку плакатів та стіннівок на тему «Олімпійські ігри». Роботи вирізнялися змістовністю та креативним підходом до оформлення. Дізнатися можна було і про історію Олімпійських ігор, і про найсвіжіші здобутки українських спортсменів. Значної уваги учні надали опису перемог параолімпійців, що є прикладом кожному з нас.

Продовжили тему параолімпіади і у вівторок переглядом фільму з подальшим обговоренням у кімнаті дозвілля у гуртожитку.

Урочисте відкриття Малих Олімпійських ігор відбулося у середу. Учні, які готували програму під керівництвом Ковальчука Ю. А., розповіли про зародження події, представили команди сформовані заздалегідь для проведення змагань, креативно підійшли до представлення всіх учасників-спортсменів.

Різнопланові змагання відбувалися у позанавчальний час у четвер. Команда групи №4 зайняла І місце у змаганнях з футболу, групи №104 – ІІ місце, групи №134 – ІІІ місце;  першість з волейболу серед хлопців належить команді групи №4 (ІІ місце – групі №130, ІІІ місце – групі №314),  серед дівчат – групі № 201 (ІІ місце – групі №102, ІІІ місце – групі №101).

Армреслінг та гирьовий спорт показав, які сильні та виважені дівчата та хлопці навчаються в закладі. Першою у змаганнях з армреслінгу стала учениця групи № 134 (Линник Ірина), ІІ місце зайняла Чулаєвська Ярина (Група №102), ІІІ місце – Собків Тетяна (Група №102); Кіра Василь (Група №131) виборов І місце у змаганнях з гирьового спорту, Мяковський Сергій (Група №314) – ІІ місце, Жемелко Назарій (Група №4) – ІІІ місце .

Офіційне нагородження учасників відбулося в холі училища та дало старт новому предметному тижню – «Тижню туризму та краєзнавства», який відбудеться у ДНЗ «Львівське ВПХУ» з 26 по 30 вересня.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Опубліковано: Понеділок, 16 грудня 2019  9 - 13 грудня  в  рамках  Всеукраїнського тижня права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва проведені заходи, спрямовані на формування в учнів активної життєвої позиції щодо реалізації своїх прав. 10-11 грудня відбулися зустрічі учнів із співробітником Головного територіального управління юстиції...

Переглядів: 812 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Опубліковано: Четвер, 18 жовтня 2018 17 жовтня 2018 року ГС Асоціація будівельників «Будіндустрія» разом із німецькою компанією «Вольфсхойер» організували семінар із складання пічок від Олени Бистрової, за участі німецького спеціаліста Даніела Райцінгера на тему: «Технологія складання хлібопічок з шамотних плит». У семінарі взяли участь...

Переглядів: 643 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook