Період публікації:

від

до

Категорія:

Відбувся квест «Дрогобицька земля в країні Франкіані»

Опубліковано: Понеділок, 03 жовтня 2016 

min
max

Минулого тижня на подвір’ї Дрогобицького педагогічного ліцею зібралися школярі з міських шкіл. Того дня їм належало виявити кращих знавців рідного міста, його історії та культури.

Для цього відділом освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради, адміністрацією та учителями педагогічного ліцею була організована гра-квест «Дрогобицька земля в країні Франкіані». Курував проведення головний спеціаліст відділу освіти Заблоцький А.

Учасникам гри належало подолати п’ять етапів, кожен з яких був пов’язаний з історією міста Дрогобича та іменем Івана Франка.

У підсумку найбільш вправними виявилися учні ЗОШ № 4, які й отримали диплом за перше місце. Друге місце дісталося командам шкіл № 8, 17, 2 та гімназії. Команди ЗОШ № 1 та 5 вибороли третє місце. Дипломами учасників були також нагороджені команди шкіл № 9, 10, 16.

Відділом освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради оголошено подяку за активну участь в організації та проведенні гри-квесту педагогам Дрогобицького педагогічного ліцею Заяць О.В., Паньківу І.С., Федису Я.В., Борецькому Л.М., Асєєвій Г.В., Іванишин Т.В.

Немає коментарів

Схожі статті:

Мовознавчий квест  у Соколянському НВК Мовознавчий квест у Соколянському НВК Опубліковано: Понеділок, 02 березня 2020 У Соколянському НВК Мостиського району заступником директора з виховної роботи Карпюк Марією Василівною з учнями 9 класу до  Міжнародного  дня  рідної мови  проведено мовознавчий квест.  Під час його проведення учні повинні були здогадатись у кого з працівників НВК знаходяться завдання. А також почерпнули...

Переглядів: 945 Коментарів: 0

Відділи освіти

Пізнавальний квест «Вперше у Львові» Пізнавальний квест «Вперше у Львові» Опубліковано: Четвер, 09 січня 2020 Куратор групи ПМ(н)-19 Львівського кооперативного коледжу економіки і права Наталя Кутна разом зі студентами організувала та провела пізнавальний квест «Вартові середмістя». Група відвідала чудові місця, виконуючи завдання, та дізналася безліч цікавих фактів і легенд про місто Лева, розгадуючи загадки. Квест-екскурсію...

Переглядів: 1280 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook