Період публікації:

від

до

Категорія:

На Львівщині визначилися переможці всеукраїнських змагань з морських багатоборств та акватлону (фото)

Опубліковано: Вівторок, 04 жовтня 2016 

min
max

Упродовж 30 вересня – 1 жовтня на базі Трускавецького дитячо-юнацького спортивного клубу «Спортовець» проведено чемпіонат України з морських багатоборств та акватлону (плавання, біг) серед юнаків та дівчат молодшої вікової групи (2004-2006 рр.н.) та Всеукраїнські змагання «Золота Осінь» з цього ж виду спорту серед юнаків та дівчат старшої вікової групи (1998-2000 рр.н.) і середньої вікової групи (2001-2003 рр.н.).

Всього у змаганнях взяли участь збірні команди з м. Києва та 10 областей України: Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Черкаської, Чернівецької.

Організаторами чемпіонату України та Всеукраїнських змагань «Золота Осінь» з морських багатоборств та акватлону виступили Міністерство молоді і спорту України, Федерація морських багатоборств і акватлону України, управління фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації та Трускавецький дитячо-юнацький спортивний клуб «Спортовець». Безпосереднім проведення змагань займалася федерація морських багатоборств та акватлону Львівщини (голова правління – Андрій Жгута).

Учасників змагань вітали заступник Трускавецького міського голови Олександр Ткаченко, директор ДЮСК «Спортовець» Любомир Мацькович та вихованці відділення акробатики Дрогобицької ДЮСШ імені Івана Боберського.

За результатами змагань в басейні та на бігових дистанціях у командному заліку чемпіонату України серед дівчат перемогу виборола команда Львівської області у складі: Городньої Марії (Львів), Манюк Олени, Яцишин Ангеліни (Трускавець). Друге місце посіла команда Тернопільської області, третє – дівчата з Черкаської області.

У командному заліку серед юнаків Львівщини випередили юні спортсмени з Тернопільської області (І місце) та Черкаської області (ІІ місце). Відтак «бронзові» медалі здобули Вітебський Артур, Кулинич Микола та Брильовський Юрій з Трускавця.

Серед кращих в особистому заліку на Всеукраїнських змаганнях з морських багатоборств «Золота осінь» у старшій віковій групі виявилася вихованка ДЮСК «Спортовець» Кісак Галина (І місце); у середній віковій групі – Маброук Алладін (ІІ місце) та Скрипка Яна (ІІІ місце).

Підготували переможців та призерів Чемпіонату України та Всеукраїнських змагань «Золота Осінь» з морських багатоборств та акватлону тренери відділення плавання Трускавецького дитячо-юнацького спортивного клубу «Спортовець» Богдан Смеречинський, Андрій Жгута, Степан Василенко та Олег Кирчей.

Немає коментарів

Схожі статті:

Юні боксери львівщини - серед переможців зонального чемпіонату України з боксу Юні боксери львівщини - серед переможців зонального чемпіонату України з боксу Опубліковано: Середа, 22 березня 2017 ЮНІ БОКСЕРИ ЛЬВІВЩИНИ - СЕРЕД ПЕРЕМОЖЦІВ ЗОНАЛЬНОГО ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З БОКСУ З 15 до 18 березня 2017 року в приміщенні виставкового  центру «Шувар - Експо» у місті Львові тривав зональний чемпіонат України з боксу серед юнаків 2003-2004 р.н. Цьогоріч для участі в змаганнях приїхали 79 юних боксерів...

Переглядів: 1230 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

На Львівщині завершилась II Зимова Гімназіада України з біатлону На Львівщині завершилась II Зимова Гімназіада України з біатлону Опубліковано: П`ятниця, 06 березня 2020 З 1 по 6 березня у с. Тисовець Сколівського району завершились змагання II Зимової Гімназіади України з біатлону. Участь у Гімназіаді, що проводилась вдруге, взяли майже 100 учнів, які виборювали нагороди для збірних команд Львівської, Тернопільської, Сумської, Чернігівської, Київської областей та м. Києва. За...

Переглядів: 1892 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook