Період публікації:

від

до

Категорія:

Триває конкурс есеїв «Вплив ІТ-інновацій на освітній процес»

Опубліковано: Середа, 05 жовтня 2016 

min
max

Освітня платформа Preply.com проводить конкурс есеїв на тему: «Вплив ІТ-інновацій на освітній процес». До участі запрошуються аспіранти, студенти та абітурієнти.

Переможці конкурсу отримують грант на навчання від освітньої платформи. Зокрема, учасник, котрий посяде перше призове місце, отримає грошову винагороду у розмірі 2 000 USD. Конкурсантам, що займуть 2-ге та 3-тє місця, будуть нагороджені сумами у розмірі 1 000 USD та 500 USD відповідно.

Умови конкурсу:

  • Усі учасники повинні написати свої есе на веб-сайті http://preply.com/en/scholarships.
  • Конкурсна робота виконується англійською мовою в межах 500 слів. У есе необхідно вказати ім'я та прізвище, назву закладу, в котрому навчається студент.
  • Зміст есе повинен бути логічно пов'язаний зі словами «education», «future» та «online tutoring».
  • Усі написані роботи будуть доступні для проведення голосування на сайті Preply.com з 1 вересня по 25 жовтня 2016 року включно.
  • Переможцем буде визнаний учасник, чия робота набере найбільшу кількість голосів на сайті.

Процедура голосування:

  • Необхідно створити свій акаунт на Preply.com за допомогою реєстрації через Facebook.
  • Зареєстрований користувач повинен натиснути на кнопку «Проголосувати», щоб віддати свій голос за відповідного конкурсанта.
  • За одне есе можна віддати тільки один голос.
  • Загальна кількість голосів – необмежена.
  • Голосування проводиться тільки на ресурсі Preply.com.

Есе переможців будуть опубліковані на сайті Preply 26 жовтня 2016 року.

Більш детальну інформацію можна знайти за гіперпосиланням: http://preply.com/en/scholarships.

Немає коментарів

Схожі статті:

Конкурс есеїв «Вплив ІТ-інновацій на освітній процес» продовжено до 1 грудня Конкурс есеїв «Вплив ІТ-інновацій на освітній процес» продовжено до 1 грудня Опубліковано: П`ятниця, 28 жовтня 2016 Освітня платформа Preply.com проводить конкурс есеїв на тему: «Вплив ІТ-інновацій на освітній процес». До участі запрошуються аспіранти, студенти та абітурієнти. Переможці конкурсу отримують грант на навчання від освітньої платформи. Зокрема, учасник, котрий посяде перше призове місце, отримає грошову...

Переглядів: 1755 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

Дрогобицька учениця стала призером всеукраїнського конкурсу творчих робіт Дрогобицька учениця стала призером всеукраїнського конкурсу творчих робіт Опубліковано: Четвер, 30 березня 2017 Учениця класу інформаційних технологій Дрогобицького педагогічного ліцею Олена Пацевко стала призером Всеукраїнського конкурсу есеїв «Згода дім будує, а незгода руйнує». Її творча робота відзначена дипломом третього ступеня, грошовою винагородою та подарунком. Нагородження переможців відбулося 25 березня...

Переглядів: 554 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook