Період публікації:

від

до

Категорія:

Завершився фінальний етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя – 2016» (фото)

Опубліковано: Четвер, 06 жовтня 2016 

min
max

У міжнародному дитячому центрі «Артек», що розташувався у заповідному куточку Києва Пуща-Водиці, цими днями відбулося урочисте закриття VI фінальних змагань Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя».

Львівщину в національному фіналі представляла команда Червоноградської гімназії – 12 школярів (6 дівчат і 6 хлопців) шостого класу разом зі своїм учителем фізкультури Світланою Алексєєвою та представницею відділення НОК України, учасницею І зимових Юнацьких Олімпійських ігор (Австрія), львівською санкаркою Галиною Куречко.

Загалом упродовж тижня понад 300 дітей із 25 областей України не лише визначали кращих у конкурсах: «Презентація команд», «Олімпійська вікторина», спортивна естафета, рухлива гра (артбол), але й спілкувалися зі спортсменами-олімпійцями, знайомилися один з одним, пізнавали цінності олімпійських ідеалів, а також удосконалювали свої навики плавання.

В урочистій церемонії закриття взяли участь голова Комісії атлетів НОК, член Виконкому Національного олімпійського комітету України, призер Олімпійських ігор з легкої атлетики Олена Говорова та виконуючий обов’язки генерального директора МДЦ «Артек» Віктор Книш.

У гості до школярів завітали уславлені українські олімпійці, серед яких: срібна призерка зимових Олімпійських ігор з біатлону Олена Петрова, призери літніх Ігор з вільної боротьби Валерій Андрейців, з вітрильного спорту Олена Пахольчик, з художньої гімнастики Анна Безсонова, з гандболу Лариса Заспа та сучасного п’ятиборства Вікторія Терещук, а також бронзовий призер I Європейських ігор з дзюдо Артем Хамула та учасник Юнацьких та Олімпійських ігор з гірськолижного спорту Дмитро Мицак.

«Юні лелеченята» Червоноградської гімназії в напруженій боротьбі поступалися іншим командам й в неофіційному командному заліку посіли 21 місце. Відтак найкращими у всеукраїнському фіналі виявилися школярі Черкащини.

Командами-медалістами цьогорічного фіналу «Олімпійське лелеченя-2016» у різних номінаціях виявилися:

«Презентація команди»:

  • 1 місце – Тернопільська область;
  • 2 місце – Черкаська область;
  • 3 місце – Вінницька область.

«Естафета»:

  • 1 місце – Київська область;
  • 2 місце – Тернопільська область;
  • 3 місце – Запорізька область.

«Олімпійська вікторина»:

  • 1 місце – Луганська та Рівненська області;
  • 2 місце – Миколаївська область;
  • 3 місце – Дніпровська область.

«Артбол»:

  • 1 місце – Запорізька область;
  • 2 місце – Закарпатська область;
  • 3 місце – Дніпровська область.

Немає коментарів

Схожі статті:

Міський етап спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя» Міський етап спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя» Опубліковано: П`ятниця, 22 березня 2019 21 березня у Львові проведено міський етап спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя». У ньому взяли участь шкільні команди нашого міста, які стали переможцями у районних змаганнях. Перемогу здобули учні з школи №30 та учні з школи № 50. Вітаємо і бажаємо успіху в обласному етапі! Загалом...

Переглядів: 381 Коментарів: 0

Відділи освіти

На Бродівщині визначили переможця районного етапу Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя» (фото) На Бродівщині визначили переможця районного етапу Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Олімпійське лелеченя» (фото) Опубліковано: Четвер, 05 квітня 2018 У спортивному залі Бродівської гімназії імені І. Труша відбулися фінальні змагання ІІ етапу Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя». Участь у змаганнях взяли кращі команди району: Бродівської гімназії імені І. Труша, ОЗ «Бродівська ЗОШ І-ІІІ ст. № 3», Бродівської...

Переглядів: 553 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook