Період публікації:

від

до

Категорія:

Студентів запрошують до участі у конкурсі проектів соціальної відеореклами

Опубліковано: П`ятниця, 07 жовтня 2016 

min
max

Американські Ради з міжнародної освіти в рамках Проекту сприяння академічній доброчесності в Україні (SAIUP) за підтримки Посольства США в Україні та у партнерстві із Міністерством освіти і науки України, Компанією Майкрософт Україна, Компанією Антиплагіат та Могилянською школою журналістики оголошують Відкритий всеукраїнський студентський конкурс проектів соціальної відеореклами «Чесність починається з тебе».

Учасники конкурсу повинні створити соціальний відеоролик, який мотивуватиме до відповідального, чесного навчання, відображатиме важливість якісної освіти у сучасному суспільстві та неприпустимість толерування випадків недоброчесності (списування, плагіату, хабарництва та ін.) в рамках академічного процесу.

Конкурсні проекти соціальної відеореклами приймаються до 25 листопада. Для подачі конкурсного проекту необхідно завантажити відеофайл на будь-який файлообмінник відкритого доступу та надати пряме посилання, заповнивши заявку: https://goo.gl/forms/J8P9o3EjO62ivPy23.

Переможці конкурсу отримають грошові премії, а переможець номінації глядацьких симпатій – цінні призи від партнерів конкурсу.

Детальніше з положеннями про проведення Відкритого студентського конкурсу соціальної відеореклами можна ознайомитися за посиланням: http://bit.ly/2dwbSWM.

Довідки з питань проведення Конкурсу надаються за телефоном: (044) 289-39-52, або за електронною поштою: saiup.press@gmail.com.

Немає коментарів

Схожі статті:

Триває прийом заявок на конкурс українсько-німецьких проектів, переможці якого отримають до 10 тис євро на реалізацію ідеї Триває прийом заявок на конкурс українсько-німецьких проектів, переможці якого отримають до 10 тис євро на реалізацію ідеї Опубліковано: Середа, 23 січня 2019 Дослідникам з України та Німеччини пропонують взяти участь у конкурсі MEET UP. Темою проектів може бути будь-яка сфера, яка цікавить європейську молодь та сприяє німецько-українській співпраці. Термін подачі заявок – до 15 лютого 2019 року. Переможці отримають від 2 до 10 тис євро на реалізацію...

Переглядів: 639 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

Учнівську та студентську молодь запрошують до участі у конкурсі відеопроектів «Чесність починається з тебе» Учнівську та студентську молодь запрошують до участі у конкурсі відеопроектів «Чесність починається з тебе» Опубліковано: Понеділок, 02 квітня 2018 Учнів та студентів закладів освіти України запрошують до участі у ІІ Відкритому всеукраїнському студентсько-учнівському конкурсі соціальних відеопроектів «Чесність починається з тебе». Учасникам конкурсу необхідно створити соціальний відеоролик, який мотивуватиме до відповідального, чесного навчання,...

Переглядів: 576 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook