Період публікації:

від

до

Категорія:

Вивчаємо фразеологізми української мови

Опубліковано: П`ятниця, 07 жовтня 2016 

min
max

Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам школярів та вчителям новий комплект практичних завдань – «Вивчаємо фразеологізми».

Цей комплект, що складається з 12 окремих завдань, пропонує дитині у цікавій і незвичній формі поміркувати над запропонованими фразеологізмами та вивчити їхнє значення.

Застосування фразеологізмів збагатить мовлення дитини, зробить висловлювання більш виразними, влучними та дотепними, а також буде свідченням знання української мови.

У кожному завданні комплекту дитині надано чотири фразеологізми (перший у якості прикладу). Дитина повинна пофантазувати та уявити ситуації, в яких буде доречним застосувати кожен з них, та намалювати їх, розкривши значення висловів за допомогою сюжету малюнку.

Працюючи над завданнями, дитина розвиватиме уяву та творче мислення, матиме змогу проявити себе та власне почуття гумору.

Кожне завдання комплекту можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері та використовувати необмежену кількість разів.

Завантаження практичних завдань доступне для користувачів сайту Освіта.ua після швидкої реєстрації. Завантажити завдання>>>

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

15 завдань для вивчення української абетки 15 завдань для вивчення української абетки Опубліковано: Вівторок, 16 січня 2018 «Розвиток дитини» пропонує батькам та вихователям дитячих садочків практичні завдання, що допоможуть у цікавій формі познайомити дитину із літерами української абетки. Виконання таких завдань сприятиме формуванню у дітей позитивного ставлення до занять письмом і читанням, вихованню впевненості у собі...

Переглядів: 2606 Коментарів: 0

Виховання

Тематичні кросворди для молодших школярів Тематичні кросворди для молодших школярів Опубліковано: П`ятниця, 11 серпня 2017 Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам, а також вчителям початкових класів та вихователям груп подовженого дня нові можливості для всебічного розвитку інтелекту молодших школярів. Запропоновані завдання у формі тематичних кросвордів допоможуть розширити світогляд учнів 1-4 класів, збагатити їх...

Переглядів: 2392 Коментарів: 0

Виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook