Період публікації:

від

до

Категорія:

У Самбірському районі за кошти ДФРР відремонтували дах Блажівської школи (фото)

Опубліковано: Понеділок, 17 жовтня 2016 

min
max

Завершено реалізацію першого із восьми інвестиційних проектів, що реалізовуються в Самбірському районі за кошти державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) – реконструкція даху Блажівського НВК.

Про це повідомили в департаменті економічної політики Львівської облдержадміністрації.

Як повідомив директор департаменту Роман Филипів, у рамках проекту замінено покрівлю даху на металопрофіль площею 846 кв. м та утеплено покриття мінеральною ватою. Роботи виконувало ПП «Аміра Т.Ч.Ч.К».

На реалізацію проекту спрямовано 675,3 тис. грн, у тому числі 6 36,1 тис. грн коштів ДФРР та 39,2 тис. грн коштів місцевого бюджету. Важливим є також те, що проект реалізовано в Чукв’янській об’єднаній територіальній громаді.

«Приміщення школи, де здобувають освіту 93 учні з трьох сіл, 24 дошкільнят, а навчальний процес забезпечують 28 педагогів, тепер буде теплішим і гарнішим, – наголосив Роман Филипів. – У результаті – впровадження проекту зекономить кошти на опалення».

Нагадаємо, у 2016 році у Львівській області за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку реалізується 80 проектів на суму 222,5 млн грн.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

У Старосамбірському районі реконструювали приміщення школи (фото) У Старосамбірському районі реконструювали приміщення школи (фото) Опубліковано: Четвер, 16 лютого 2017 За рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку реалізовано проект під назвою «Реконструкція будівлі ЗОШ I-III ступенів в с. Нове Місто Старосамбірського району (з впровадженням енергозберігаючих заходів)». У рамках проекту проведено термомодернізацію будівлі школи, зокрема: заміну покрівлі,...

Переглядів: 975 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Олег Синютка оглянув реконструкцію басейну дитячо-юнацької спортивної школи в Буську Олег Синютка оглянув реконструкцію басейну дитячо-юнацької спортивної школи в Буську Опубліковано: Середа, 13 березня 2019 12 березня голова Львівської обласної державної адміністрації оглянув хід виконання реконструкції басейну дитячо-юнацької спортивної школи у місті Буську. Актуальність проекту полягає в створенні належних умов для проведення навчально-тренувальних занять з плавання учнів Буської ДЮСШ, навчанню плавання...

Переглядів: 420 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook