Період публікації:

від

до

Категорія:

Завершилась Універсіада Львівщини зі спортивного туризму (фото)

Опубліковано: Вівторок, 25 жовтня 2016 

min
max

Цього року студентські змагання зі спортивного туризму змінили свою традиційну локацію і замість с. Зіболки Жовківського району Універсіада Львівщини зі спортивного туризму 2016 відбувалась у Сколівському районі.

У заході, що традиційно організовується Львівським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання Міністерства освіти і науки України, взяло участь 70 спортсменів, які представляли 5 команд вищих навчальних закладів Львівщини. Зокрема, за перемогу змагалися збірні Національного університету «Львівська політехніка», Львівського державного університету фізичної культури, Львівського національного університету імені Івана Франка, Львівського інститут економіки і туризму та Львівського торговельно-економічного університету.

В перший день змагань учасники Універсіади розмістилися у власних наметах на галявині з правої сторони від щита «Павлів потік», що у смт Сколе. Після ознайомлення з оновленою програмою змагань та проведення жеребкування, розпочалась конкурсна програма біля туристської ватри, що включала конкурс на кращий табір, кухарів (приготування козацького куліша), туристичної пісні та фотографій.

На другий день, після офіційного відкриття, розпочався крос-похід на гору Лапата з елементами орієнтування та в’язання туристичних вузлів.

Долаючи перешкоди, учасникам довелось боротися з дощем і першим карпатським снігом. Усі команди успішно подолали випробування, але трійка переможців суттєво змінилась у порівнянні із минулим роком. У загальному підсумку найкраще до нових умов адаптувалися студенти Львівського державного університету фізичної культури, які посіли перше місце. Друге місце та срібні нагороди виборола збірна Львівського національного університету імені Івана Франка, а третє місце посіли минулорічні чемпіони – студенти Національного університету «Львівська політехніка». Поза трійкою призерів опинилися студентські команди Львівського інституту економіки і туризму та Львівського торговельно-економічного університету, які посіли 4 та 5 місця відповідно.

За інформацією Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України

Немає коментарів

Схожі статті:

На Львівщині завершився ХХІV відкритий чемпіонат зі спортивного туризму «Кубок Карпат 2017» На Львівщині завершився ХХІV відкритий чемпіонат зі спортивного туризму «Кубок Карпат 2017» Опубліковано: П`ятниця, 07 липня 2017 Цими днями було підбито підсумки вже традиційного ХІV відкритого чемпіонату Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України зі спортивного туризму «Кубок Карпат 2017», який цього року проходив протягом двох тижнів червня – липня під гаслом: «Будь готовий до захисту...

Переглядів: 489 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання

На Львівщині завершилась II Зимова Гімназіада України з біатлону На Львівщині завершилась II Зимова Гімназіада України з біатлону Опубліковано: П`ятниця, 06 березня 2020 З 1 по 6 березня у с. Тисовець Сколівського району завершились змагання II Зимової Гімназіади України з біатлону. Участь у Гімназіаді, що проводилась вдруге, взяли майже 100 учнів, які виборювали нагороди для збірних команд Львівської, Тернопільської, Сумської, Чернігівської, Київської областей та м. Києва. За...

Переглядів: 1915 Коментарів: 0

Фізичне та патріотичне виховання
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook