Період публікації:

від

до

Категорія:

У Національній академії сухопутних військ відбулись заходи, присвячені «Дням НАТО» (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 28 жовтня 2016 

min
max

Традиційно, щороку восени, з метою підвищення рівня поінформованості вихованців та офіцерів вишу щодо військової структури та завдань НАТО на сучасному етапі розвитку, розуміння процесів та стану військового співробітництва Українського війська з країнами-членами та партнерами цієї безпекової організації Академію відвідують представники Північноатлантичного альянсу. До речі, цього року цей захід проводиться вже вдесяте.

Цьогоріч делегацію представників Північноатлантичного альянсу очолив заступник начальника штабу з питань військового партнерства стратегічних командувань НАТО генерал-майор Одд Егіл Педерсен.

На початку візиту до видового військового вишу іноземні гості зустрілись із керівництвом навчального закладу. Зокрема, начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук ознайомив представників НАТО з історією Академії, особливостями функціонування освітньої установи та системою підготовки майбутніх офіцерів для Українського війська. Також сторони обговорили ключові питання співробітництва та обмінялись пам’ятними сувенірами.

Згодом, під час відкриття заходу, зі вступною лекцією про сьогодення Альянсу виступив голова іноземної делегації генерал-майор Одд Егіл Педерсен. Він загострив увагу присутніх на основних завданнях Північноатлантичного альянсу та програмах, які покликані їх реалізувати, дав характеристику сучасному стану партнерства між Україною та НАТО.

Продовжилась робота за трьома секціями, де курсанти, керівний та професорсько-викладацький склад Академії спільно з фахівцями Альянсу провели дискусії стосовно політики НАТО, партнерства з цієї організацією та її ролі у підтриманні миру та безпеки в регіоні та всьому світі.

Під час заключної частини за результатами проведених дискусій усі охочі мали можливість задати членам делегації найактуальніші питання стосовно діяльності Північноатлантичного Альянсу, його політики та можливого надання допомоги у вирішення складної військово-політичної ситуації в Україні, подальшого партнерства із нашою державою тощо.

За інформацією медіа-групи Національної академії СВ

Немає коментарів

Схожі статті:

В Академії сухопутних військ відзначили День Збройних Сил України В Академії сухопутних військ відзначили День Збройних Сил України Опубліковано: П`ятниця, 06 грудня 2019 У День 28-ї річниці Збройних Сил України у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулись урочисті заходи. Військовослужбовці та працівники академії разом із першим заступником голови Львівської обласної державної адміністрації Василем Лозинським, головою Львівської...

Переглядів: 1428 Коментарів: 0

Вища освіта

"Уроки мужності" в рамках предмету "Захист Вітчизни" "Уроки мужності" в рамках предмету "Захист Вітчизни" Опубліковано: Вівторок, 12 лютого 2019 Для учнів 9 - 11 класів шкіл Галицького району 11 лютого проведено «Уроки мужності» у рамках предмету «Захист Вітчизни». На таких уроках курсанти з Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного поділились власним досвідом щодо того, як проходить навчання в цій академії,...

Переглядів: 683 Коментарів: 0

Відділи освіти
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook