Період публікації:

від

до

Категорія:

Про проведення обласного семінару викладачів професійно-теоретичної підготовки та майстрів виробничого навчання перукарського профілю (фото)

Опубліковано: Понеділок, 31 жовтня 2016 

min
max

27 жовтня 2016 року на базі Стрийського ВХПУ відбувся обласний семінар викладачів професійно-теоретичної підготовки та майстрів виробничого навчання перукарського профілю на тему: «Нові технології у перукарстві (стрижки, фарбування)».

У семінарі взяли участь: адміністрація Стрийського ВХПУ, методист Навчально-методичного центру ПТО у Львівській області Сердюк Г.Є., 23 викладачі та майстри виробничого навчання із 10 ПТНЗ області, які навчають своїх учнів перукарського мистецтва.

Відкрила семінар методист вищої категорії НМЦ ПТО у Львівській області Сердюк Галина Єфремівна, яка ознайомила із планом семінару, вказала на важливість його теми.

Привітала учасників семінару та зробила короткий екскурс в історію Стрийського ВХПУ, розповіла про здобутки учнівського та педагогічного колективу заступник директора з навчально-виробничої роботи Джуха Уляна Богданівна.

Учасники семінару відвідали та обговорили урок виробничого навчання на тему: «Фарбування волосся барвниками ІІ групи», який провела майстер виробничого навчання Стрийського ВХПУ Принда Ольга Іванівна та урок теоретичного навчання на тему:«Жіноча стрижка «Каре»», проведений викладачем спетехнології перукарської справи Стрийського ВХПУ Равлик Марією Василівною.

Методичну розробку на тему:«Зошит для лабораторно-практичних робіт з візажної справи» презентувала на семінарі майстер виробничого навчання Стрийського ВХПУ Мущинка Галина Миколаївна.

На відкритих уроках майстер та викладач Стрийського ВХПУ використовували активні та інтерактивні методи навчання, акцентували увагу на нових технологіях у перукарстві.

Цікавою для присутніх була методична розробка, в якій майстер Мущинка Г.М. використала схеми для виконання макіяжу, малюнки, запитання для виконання лабораторно-практичних робіт з предмета візажної справи.

Присутні на семінарі з увагою слухали виступи викладача, майстра виробничого навчання Міжрегіонального центру ПТОХМД м.Львова Куліковської Людмили Іванівни та майстра виробничого навчання, викладача Львівського ВПУ побутового обслуговування Богомазової Олександри Михайлівни про участь учнів та майстрів виробничого навчання їхніх навчальних закладів у професійних конкурсах, чемпіонатах, фестивалях, показових виступах з перукарського мистецтва, візажу у 2015, 2016 роках.

Методист навчально-методичного центру ПТО у Львівській області Сердюк Галина Єфремівна акцентувала увагу учасників семінару на шляхах удосконалення педагогічної майстерності викладачів та майстрів виробничого навчання ПТНЗ області, відмітила високий методичний та професійний рівень проведених уроків викладачем та майстром виробничого навчання Стрийського ВХПУ.

Також гості мали можливість ознайомитись з навчально-методичною базою навчального закладу, відвідали музей Стрийського ВХПУ.

Підведення підсумків семінару показало, що захід виявився цікавим та результативним.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Опубліковано: Понеділок, 16 грудня 2019  9 - 13 грудня  в  рамках  Всеукраїнського тижня права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва проведені заходи, спрямовані на формування в учнів активної життєвої позиції щодо реалізації своїх прав. 10-11 грудня відбулися зустрічі учнів із співробітником Головного територіального управління юстиції...

Переглядів: 819 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Опубліковано: Четвер, 18 жовтня 2018 17 жовтня 2018 року ГС Асоціація будівельників «Будіндустрія» разом із німецькою компанією «Вольфсхойер» організували семінар із складання пічок від Олени Бистрової, за участі німецького спеціаліста Даніела Райцінгера на тему: «Технологія складання хлібопічок з шамотних плит». У семінарі взяли участь...

Переглядів: 653 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook