Період публікації:

від

до

Категорія:

Стартував фотоконкурс «#DolikeOlympiansLive»

Опубліковано: Середа, 02 листопада 2016 

min
max

Національний олімпійський комітет України розпочинає фотоконкурс для всіх учасників Всеукраїнського проекту серед дітей та молоді «Do like Olympians!» – «#DolikeOlympiansLive», який триватиме у групі НОК України/Олімпійська команда у соціальних мережах.

До участі у фотоконкурсі запрошуються аматори, професійні фотографи, організатори та учасники «Do like Olympians!» без обмеження за віком.

Усі роботи на фотоконкурс мають бути завантажені і розміщені на офіційних сторінках Національного олімпійського комітету в соціальних мережах з 1 листопада по 1 грудня 2016 року.

Журі обиратиме найкращі фотографії у номінаціях:

  • Vivid Emotion – живі емоції;
  • Cool Movement – крутий момент;
  • Best of Participants – краще фото учасника.

Переможці та призери отримають подарунки від Національного олімпійського комітету України та генерального партнера Всеукраїнського освітньо-спортивного проекту «Do like Olympians!» Компанії «Кока-кола».

Також один додатковий приз отримає переможець в номінації глядацьких симпатій, якого буде визначено шляхом голосування у мережі Інтернет у соціальних групах НОК України/Олімпійська команда.

Детальні умови конкурсу можна переглянути за посиланням: http://noc-ukr.org/about/projects/olimpiyska-zaryadka-/fotokonkurs-polozhennya.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Учнів школи Марії Покрови запрошують до участі у фотоконкурсі Учнів школи Марії Покрови запрошують до участі у фотоконкурсі Опубліковано: Четвер, 30 березня 2017 Учні школи Марії Покрови цікавляться фотографією. На сайті газети «Наше життя» розпочинається фотоконкурс на краще відображення життя нечуючої людини. Щоб стати учасником фотоконкурсу, необхідно заповнити анкету і надіслати фото на електронну адресу газети «Наше життя»: ourlife@ukr.net або на поштову...

Переглядів: 385 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook