Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львові підписано Меморандум про співпрацю між Міністерством освіти і науки України та ТзОВ «Снєжка-Україна» (фото)

Опубліковано: Середа, 02 листопада 2016 

min
max

У середу, 2 листопада, на базі Ставропігійського вищого професійного училища м. Львова відбулося відкриття Всеукраїнського семінару «Впровадження сучасних будівельних матеріалів і технологій у навчальний процес професійно-технічних навчальних закладів для підготовки кваліфікованих робітників», зініційованого ТзОВ «Снєжка-Україна» та Міністерством освіти і науки України.

З вітальним словом до учасників семінару звернулися: заступник Міністра освіти і науки України Павло Хобзей, директор департаменту професійної освіти МОН України Микола Кучинський, начальник відділу взаємодії з соціальними партнерами та виробництвом департаменту професійної освіти МОН України Сергій Коваленко, директор департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Любомира Мандзій, директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області Володимир Бобко, директор Ставропігійського ВПУ м. Львова Ірина Буряк.

Захід зібрав представників департаментів освіти і науки, навчально-методичних центрів та директорів ПТНЗ з різних областей України. Для учасників семінару було озвучено партнерську програму щодо співпраці між ТзОВ «Снєжка-Україна» та департаментом професійної освіти МОН України.

У рамках роботи Всеукраїнського семінару було підписано Меморандум про співпрацю щодо підготовки кваліфікованих робітників для будівельної галузі між ТзОВ «Снєжка-Україна» та Міністерством освіти і науки України.

Марек Павлусь, генеральний директор ТзОВ «Снєжка-Україна», зазначив, що підписаний Меморандум – це гарантія успішного розвитку професійно-технічної освіти будівельного напряму, підвищення конкурентоспроможності кваліфікованого робітника на ринку праці.

Учасники семінару мали змогу оглянути матеріально-технічну базу Навчально-практичного центру «Sniezka» у ДНЗ «Ставропігійське вище професійне училище м. Львова».

Нагадаємо, впродовж трьох років ТзОВ «Снєжка-Україна» послідовно веде роботу щодо співпраці з професійно-технічними навчальними закладами України. Такі навчальні осередки вже функціонують у Ставропігійському ВПУ м. Львова та Луцькому ВПУ будівництва та архітектури. Надалі за сприяння Міністерства освіти і науки України планується створення сучасних навчально-практичних центрів у всіх областях України.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Опубліковано: Понеділок, 16 грудня 2019  9 - 13 грудня  в  рамках  Всеукраїнського тижня права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва проведені заходи, спрямовані на формування в учнів активної життєвої позиції щодо реалізації своїх прав. 10-11 грудня відбулися зустрічі учнів із співробітником Головного територіального управління юстиції...

Переглядів: 814 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Опубліковано: Четвер, 18 жовтня 2018 17 жовтня 2018 року ГС Асоціація будівельників «Будіндустрія» разом із німецькою компанією «Вольфсхойер» організували семінар із складання пічок від Олени Бистрової, за участі німецького спеціаліста Даніела Райцінгера на тему: «Технологія складання хлібопічок з шамотних плит». У семінарі взяли участь...

Переглядів: 644 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook