Період публікації:

від

до

Категорія:

У «Львівській політехніці» відбувся 27-й Ярмарок кар’єри (фото)

Опубліковано: Четвер, 10 листопада 2016 

min
max

У середу, 9 листопада, у IV корпусі національного університету «Львівська політехніка» відбувся 27-й Ярмарок кар’єри. Різні варіанти працевлаштування відвідувачам пропонували понад 50 підприємств, установ та організацій.

Участь у церемонії відкриття Ярмарку взяв перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський, керівництво Львівського обласного центру зайнятості, керівництво НУ «Львівська політехніка», представники підприємств та студенти.

«Ярмарок кар’єри дає студентам, майбутнім випускникам, впевненість у завтрашньому дні, у тому, що професія, яку вони здобули, є важливою і затребуваною на ринку праці. Дуже важливо, що такий захід відбувається саме в університеті, де старшокурсники зможуть вже підбирати для себе варіанти першої роботи. Водночас, знайти свого працедавця тут, на Ярмарку кар’єри, можуть фахівці із вищою, професійно-технічною і загальною середньою освітою», - зазначив під час урочистостей з нагоди відкриття Ярмарку Ростислав Замлинський.

Так, на Ярмарку кар’єри добирають персонал потужні товаровиробники вітчизняної продукції, компанії з іноземним капіталом, підприємства сфери інформаційних технологій, громадського харчування, торгівлі, легкої промисловості, телекомунікаційні, транспортні, охоронні фірми тощо.

Відвідувачі Ярмарку кар’єри також могли ознайомитись із реаліями локального ринку праці та з’ясувати у працедавців умови і розмір оплати праці, вимоги до професійних умінь потенційних працівників. Усі охочі також мали змогу пройти тестування щодо схильності до виконання тієї чи іншої роботи, отримати допомогу у написанні резюме, а також фахові консультації з питань зайнятості чи трудового законодавства.

Немає коментарів

Схожі статті:

Студентів області ознайомили із кар’єрними можливостями на ринку праці (фото) Студентів області ознайомили із кар’єрними можливостями на ринку праці (фото) Опубліковано: Середа, 21 березня 2018 Сьогодні, 21 березня, за сприяння Львівської ОДА, у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбувся Ярмарок кар’єри. Свої пропозиції для молоді Львівщини презентували декілька десятків компаній. «Сьогодні можливостей дуже багато. Зокрема, на Львівщині за минулий рік створено 8 тисяч...

Переглядів: 487 Коментарів: 0

Вища освіта

На Львівщині відбудеться дводенний Ярмарок кар’єри На Львівщині відбудеться дводенний Ярмарок кар’єри Опубліковано: Вівторок, 12 грудня 2017 У межах соціального проекту «Живи та працюй в Україні» Львівський обласний центр зайнятості спільно з НУ «Львівська політехніка» організовують 29-й Ярмарок кар’єри. 13 грудня відвідувачі заходу зможуть ознайомитися з 364 вакансіями 22 підприємств легкої промисловості, сфери обслуговування, готельно-ресторанного...

Переглядів: 433 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook