Період публікації:

від

до

Категорія:

У Львові відкрили ІV Міжнародну виставку «Вища освіта – 2016» (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 11 листопада 2016 

min
max

У п’ятницю, 11 листопада, у Львівському палаці мистецтв відбулося відкриття ІV Міжнародної виставки «Вища освіта – 2016». Це унікальна спеціалізована виставка українських та закордонних вищих навчальних закладів на теренах Західної України.

З привітальним словом до учасників та відвідувачів звернулася директор Міжнародного освітнього центру Галина Бохонко. «Обираючи навчальний заклад і професію, абітурієнти роблять важливий вибір у своєму житті. Наша виставка покликана допомогти зробити цей вибір правильно і свідомо», - зазначила директор освітнього центру.

Віце-президент Львівської торгово-промислової палати Володимир Коруд привітав усіх учасників виставки та подякував їм за участь. «Наша виставка не вражає масштабами, але вона упокорює кількістю інтелекту на квадратний метр. Те, що наш інтелект працює на оборону не тільки України, а й всієї Європи, означає, що ми переможемо», - сказав він. Також відзначив Морехідне училище ім. О.І. Маринеска Національного університету «Одеська морська академія» та Харківський національний університет Повітряних Сил ім. І. Кожедуба.

«Освіта – це основа розвитку особистості, суспільства, нації та держави, запорука майбутнього України. У сучасних умовах роль якісної вищої освіти стає вирішальною, - наголосив під час виступу заступник директора департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Ігор Гайдук. – Тож Україні дуже потрібні освічені люди, які працюватимуть на благо нашої держави». Також Ігор Григорович побажав абітурієнтам зробити правильний вибір щодо вузу та майбутньої професії.

Ольга Браницька, провідний спеціаліст сектору освітньої політики управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради зауважила, що «виставка дає можливість львівським школярам і студентам обирати навчальні заклади як і в Україні, так і за кордоном, здобувати знання. І дуже б хотілося, щоб застосовували ці знання і навики тут, у нас в Україні».

У програмі виставки заплановано презентації навчальних закладів, програми обміну студентів та учнів, проведення майстер-класів з вивчення іноземних мов.

Графік роботи виставки: 11:00-17:00 (п’ятниця, 11 листопада), 10:00-17:00 (субота, 12 листопада).

Додаткова інформація на сайті: http://educenter.com.ua/ua.

Немає коментарів

Схожі статті:

У Львові відбулась III Міжнародна виставка «Вища освіта – 2016» (фото) У Львові відбулась III Міжнародна виставка «Вища освіта – 2016» (фото) Опубліковано: Понеділок, 04 квітня 2016 Цими вихідними, 1-2 квітня, у Львівському палаці мистецтв відбулася III Міжнародна виставка «Вища освіта – 2016». Ця унікальна спеціалізована виставка об’єднала українські та закордонні вищі навчальні заклади на теренах Західної України, щоб представити молоді та батькам найкращі освітні пропозиції....

Переглядів: 7105 Коментарів: 0

Вища освіта

Триває реєстрація на III Міжнародну виставку «Вища освіта – 2016» Триває реєстрація на III Міжнародну виставку «Вища освіта – 2016» Опубліковано: Четвер, 17 березня 2016 1-2 квітня у місті Львові відбудеться III Міжнародна виставка «Вища освіта – 2016», участь у якій візьмуть делегації українських та європейських вищих навчальних закладів. У програмі освітньої виставки – презентації українських та закордонних навчальних закладів, програми обміну студентами та учнями,...

Переглядів: 11169 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook