Період публікації:

від

до

Категорія:

Студенти та викладачі Львівського автомобільно-дорожнього коледжу – учасники Міжнародної спеціалізованої виставки «АВТОДОРЕКСПО» (фото)

Опубліковано: Понеділок, 14 листопада 2016 

min
max

Студенти та викладачі Львівського автомобільно-дорожнього коледжу взяли участь у Міжнародній спеціалізованій виставці «АВТОДОРЕКСПО», яка відбулася 9-11 листопада в м. Києві.

Під час заходу львів’яни мали змогу оглянути різноманітну дорожню техніку та механізми, вивчали презентації виробництва різних підприємств України та Європи, ознайомилися та поповнили бібліотеку коледжу фаховою літературою, якою їх радо забезпечили представники виставки та учасники конференції.

Після виставкового залу всі відправилися знайомитися зі столицею. Дуже студентам запам’яталася пішохідна екскурсія Києвом, яка дозволила познайомитись з найстарішими вулицями міста, що з’єднала Верхнє місто Київ з Подолом – торговельно-ремісничим посадом.

Оглядова екскурсія по Подолу відкрила Контрактову площу, Гостинний двір і старий корпус Києво-Могилянської академії XVI століття; вони побачили самобутність однієї з найстаріших і оригінальних вулиць міста Києва – Андріївський узвіз; послухали розповіді про київських відьом, замок Річарда Левове Серце, знаменитого лікаря Янівського і багато іншого. Також побачили шедевр епохи бароко – Андріївську церкву, почули цікаві розповіді про запровадження християнства на наших землях; дізналися про древній Узвіз Боричевого, який знаходиться на Андріївському узвозі; пройшлися по древніх вулицях Х століття до місця, де стояли Софійські або Батиєві ворота; почули найцікавіший матеріал про князів Київських; дізналися про древній Поділ, його чудових майстрів-умільців; побували на Софіївській площі біля пам’ятника Б. Хмельницькому і почули розповідь вже про інші часи – визвольні війни українського народу за незалежність. Побувавши на вулицях Хрещатик та Грушевського, у Михайлівському соборі, змогли усвідомити, що боротьба за незалежність нашої держави триває і до сьогодні.

Немає коментарів

Схожі статті:

Студенти Львівського автомобільно-дорожнього коледжу зустрілися зі вченими (фото) Студенти Львівського автомобільно-дорожнього коледжу зустрілися зі вченими (фото) Опубліковано: П`ятниця, 27 жовтня 2017 Днями в актовій залі Національного університету «Львівська політехніка» відбулася зустріч студентів групи А-32 Львівського автомобільно-дорожнього коледжу з членом групи космонавтів України, космічним біологом, канд. біол. наук Інституту мікробіології та вірусології імені Д.К. Заболотного НАН України...

Переглядів: 742 Коментарів: 0

Вища освіта

Педагоги Львівського автомобільно-дорожнього коледжу успішно обмінялися досвідом із барськими колегами (фото) Педагоги Львівського автомобільно-дорожнього коледжу успішно обмінялися досвідом із барськими колегами (фото) Опубліковано: Середа, 17 травня 2017 З метою обміну досвідом 13 травня делегація Львівського автомобільно-дорожнього коледжу Національного університету «Львівська політехніка» побувала у Барському автомобільно-дорожньому коледжі. Адміністрація закладу презентувала досвід роботи педагогічного колективу з питань методичного та матеріально-технічного...

Переглядів: 484 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook