Період публікації:

від

до

Категорія:

Оголошено конкурс Ф75 на гранти Президента України для підтримки наукових досліджень молодих учених у 2018 році

Опубліковано: Вівторок, 15 листопада 2016 

min
max

Державний фонд фундаментальних досліджень оголошує конкурс Ф75 «Гранти Президента України для підтримки наукових досліджень молодих учених» на 2018 рік.

До участі в конкурсі допускаються молоді вчені віком (на час подання запиту): доктори наук – до 35 років; докторанти – до 33 років; кандидати наук – до 30 років.

Грошовий розмір гранту складає: для докторів наук – 90 тис. грн.; для докторантів – 75 тис. грн.; для кандидатів наук – 60 тис. грн.

Гранти можуть бути надані на проведення як нових наукових досліджень, так і тих, що є продовженням попередніх досліджень (у тому числі тих, на проведення яких гранти вже надавались).

З метою широкого залучення до наукових досліджень молодих науковців перевага надаватиметься науковим колективам з участю молодих учених і студентів.

Для подання запиту на участь у конкурсі необхідно:

  • Зареєструватися на ресурсі contest.dffd.gov.ua (для учасників конкурсу, які раніше не брали участі у конкурсах ДФФД, або не є зареєстрованими на даному ресурсі). Реєстрація керівника та всіх виконавців проекту є обов'язкова.
  • Заповнити он-лайн форму для конкурсу Ф75.
  • Зберегти та роздрукувати форму запиту. Паперовий запит має повністю відповідати електронному запиту.

Перелік документів необхідних для оформлення запиту:

  1. Скріплений паперовий запит відповідно до заповненої електронної форми із титульним аркушем, що містить підпис керівника організації, мокру печатку та підписи всіх виконавців проекту (титульний аркуш формується автоматично після збереження файлу електронного запиту) – 2 примірники.
  2. Гарантійний лист підприємства (установи, організації), яке (яка) зобов’язується забезпечити проведення наукових досліджень (за зразком – contest.dffd.gov.ua – меню «Документи»).
  3. Довідка з місця роботи із зазначенням посади.
  4. Два примірники копій опублікованих молодим ученим наукових праць (крім монографій) за тематикою проекту (до п'яти найменувань), копії патентів та авторських свідоцтв.
  5. Завірені копії першої сторінки паспорта молодого ученого і сторінки паспорта, де позначена його прописка (реєстрація).
  6. Завірена копія диплома про присудження відповідного наукового ступеня.

Всі документи оформлюються без файлів в паперову папку на зав’язках. Подані проекти, що не відповідають правилам оформлення, не будуть прийняті до розгляду.

Термін подання запиту – до 20 лютого 2017 року.

З детальнішими умовами конкурсу можна ознайомитися на офіційному сайті ДФФД. Всі запитання щодо участі у конкурсі, оформлення запитів, заповнення електронної форми можна поставити за телефоном – (044) 246-39-29 або електронною поштою – office@dffd.gov.ua.

Немає коментарів

Схожі статті:

Стартує конкурс для молодих науковців, переможці якого отримають грант Президента України Стартує конкурс для молодих науковців, переможці якого отримають грант Президента України Опубліковано: П`ятниця, 20 липня 2018 Державний фонд фундаментальних досліджень (ДФФД) оголошує конкурс Ф84 для молодих вчених. Переможці отримають гранти Президента України (150 тис. гривень) для здійснення наукових досліджень у 2019 році. До участі приймаються нові наукові проекти, а також ті, які є продовженням попередніх досліджень та...

Переглядів: 939 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади

Триває конкурс українсько-німецьких наукових проектів з фізики та математики Триває конкурс українсько-німецьких наукових проектів з фізики та математики Опубліковано: Понеділок, 30 жовтня 2017 Триває конкурс Ф81 спільних науково-дослідних проектів України та Німеччини для вишів та академічних наукових установ. Переможці отримають грантову підтримку на фундаментальні дослідження в 2019 році. Конкурс проводиться за такими напрямами: Математика Фізика Експериментальна фізика конденсованих...

Переглядів: 527 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook