Період публікації:

від

до

Категорія:

Учні Львівського ВПУ харчових технологій – призери кулінарного конкурсу OPEN UKRAINIAN CULINARY CUP (фото)

Опубліковано: Вівторок, 15 листопада 2016 

min
max

З 9 по 11 листопада 2016 року у виставковому центрі «Південний ЕХРО» проходила міжнародна виставка HoReCaSHOW Lviv 2016, в рамках якої відбувалися конференції, семінари, обговорення, брифінги, різноманітні виступи та лекції від найкращих доповідачів ринку HoReCa з України та світу, шеф-кухарів, управлінців та власників бізнесу. Майданчики SHOW kitchen були насичені практичними майстер-класами, презентаціями та дегустаціями від відомих шеф-кухарів України та світу.

Учні Львівського Вищого професійного училища харчових технодогій були учасниками кулінарного конкурсу OPEN UKRAINIAN CULINARY CUP в номінації індивідуальних змагань серед  юніорів – основна страва.

Завданнями Конкурсу є:

- об’єднання професіоналів кулінарної справи;

- пропаганда новітніх технологій та органічних харчових продуктів, організації обслуговування;

- сприяння навчанню та підвищенню професійності сфери обслуговування;

- долучення молоді до професійної орієнтації;

- розвиток творчих підходів до кулінарного мистецтва;

- популяризація серед молоді кулінарних професій;

- популяризація сучасних технологічних підходів та інновацій в ресторанній справі.

Конкурсні роботи відповідали сучасним тенденціям, вимогам та демонстрували креативність  і професійні навички учасників.

Роботу конкурсантів оцінювало високопрофесійне міжнародне журі з числа експертів сертифікованих WCG та WACS.

За результатами оцінювання учні нашого училища стали срібними та бронзовими призерами: Хабровський Андрій завоював срібну медаль у номінації основна страва «М'ясо», Цебрик Павло – бронзову медаль у тій же номінації, Маречко Юрій став дипломантом конкурсу за страву з риби.

Своїми успіхами майбутні кухарі завдячують їхньому наставнику Колотило Марії Михайлівні, майстрові виробничого навчання, яка підготувала команду до конкурсу.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Опубліковано: Понеділок, 16 грудня 2019  9 - 13 грудня  в  рамках  Всеукраїнського тижня права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва проведені заходи, спрямовані на формування в учнів активної життєвої позиції щодо реалізації своїх прав. 10-11 грудня відбулися зустрічі учнів із співробітником Головного територіального управління юстиції...

Переглядів: 819 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Опубліковано: Четвер, 18 жовтня 2018 17 жовтня 2018 року ГС Асоціація будівельників «Будіндустрія» разом із німецькою компанією «Вольфсхойер» організували семінар із складання пічок від Олени Бистрової, за участі німецького спеціаліста Даніела Райцінгера на тему: «Технологія складання хлібопічок з шамотних плит». У семінарі взяли участь...

Переглядів: 653 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook