З 9 по 11 листопада 2016 року у виставковому центрі «Південний ЕХРО» проходила міжнародна виставка HoReCaSHOW Lviv 2016, в рамках якої відбувалися конференції, семінари, обговорення, брифінги, різноманітні виступи та лекції від найкращих доповідачів ринку HoReCa з України та світу, шеф-кухарів, управлінців та власників бізнесу. Майданчики SHOW kitchen були насичені практичними майстер-класами, презентаціями та дегустаціями від відомих шеф-кухарів України та світу.
Учні Львівського Вищого професійного училища харчових технодогій були учасниками кулінарного конкурсу OPEN UKRAINIAN CULINARY CUP в номінації індивідуальних змагань серед юніорів – основна страва.
Завданнями Конкурсу є:
- об’єднання професіоналів кулінарної справи;
- пропаганда новітніх технологій та органічних харчових продуктів, організації обслуговування;
- сприяння навчанню та підвищенню професійності сфери обслуговування;
- долучення молоді до професійної орієнтації;
- розвиток творчих підходів до кулінарного мистецтва;
- популяризація серед молоді кулінарних професій;
- популяризація сучасних технологічних підходів та інновацій в ресторанній справі.
Конкурсні роботи відповідали сучасним тенденціям, вимогам та демонстрували креативність і професійні навички учасників.
Роботу конкурсантів оцінювало високопрофесійне міжнародне журі з числа експертів сертифікованих WCG та WACS.
За результатами оцінювання учні нашого училища стали срібними та бронзовими призерами: Хабровський Андрій завоював срібну медаль у номінації основна страва «М'ясо», Цебрик Павло – бронзову медаль у тій же номінації, Маречко Юрій став дипломантом конкурсу за страву з риби.
Своїми успіхами майбутні кухарі завдячують їхньому наставнику Колотило Марії Михайлівні, майстрові виробничого навчання, яка підготувала команду до конкурсу.
Немає коментарів