Період публікації:

від

до

Категорія:

Семінар викладачів професійно-теоретичної підготовки та майстрів виробничого навчання з професії «Агент з організації туризму. Адміністратор»

Опубліковано: Вівторок, 22 листопада 2016 

min
max

17 листопада 2016 року гостинно відчинило ВПУ№19 м. Дрогобича свої двері для учасників обласного семінару викладачів професійно-теоретичної підготовки та майстрів виробничого навчання з професії «Агент з організації туризму. Адміністратор». Сюди, в один із найкращих навчальних закладів області, приїхали педагогічні працівники із 7 професійно-технічних навчальних закладів, щоб взяти участь у семінарі на тему: «Оптимізація взаємодіяльності викладачів та майстрів виробничого навчання у ПТНЗ при підготовці фахівців для готельно-туристичної сфери».

Вступне слово взяла методист НМЦ ПТО у Львівській області Галина Єфремівна Сердюк. Вона ознайомила членів методичного об’єднання з планом роботи семінару, подякувала присутнім за плідну співпрацю протягом минулого навчального року.

Зі словами вітання учасників семінару виступила заступник директора з навчально-методичної роботи ВПУ №19 м. Дрогоича Лідія Іванівна Міськович. ЇЇ інформація про матеріальну та навчально-методичну базу училища доповнила враження гостей про навчальний заклад.

Керівник секції, Калініченко Віра Іванівна у своєму виступі на семінарі розповіла про створення якісно нової моделі підготовки фахівців туристичної індустрії, а методист Навчально-методичного центру ПТО у Львівській області, Сердюк Галина Єфремівна зупинилась на шляхах підвищення якості підготовки у ПТНЗ фахівців для сфери туризму, акцентувала увагу на необхідності оптимізації злагодженої роботи майстра виробничого навчання та викладачів професійно-теоретичного профілю.

Марія Гнатівна Тушинська, викладач професійно-теоретичної підготовки ВПУ №19 м. Дрогоича, провела відкритий урок з предмета «Технологія туристичного обслуговування» на тему: «Техніка проведення екскурсій». Під час заняття учні поглибили свої знання про екскурсії, ознайомилися з їх видами, методикою проведення екскурсії. Педагог зуміла успішно організувати пізнавальну діяльність учнів на всіх етапах уроку, змістовно й доступно, з використанням мультимедійної підтримки домагалась того щоб засвоєння знань стало повним та свідомим.

Глибшому засвоєнню навчального матеріалу сприяла проведена екскурсія у село Нагуєвичі на тему: «Стежками Івана Яковича Франка». Головною локацією став музей Івана Франка - садиба, кузня. Учні розповідали присутнім про дитинство українського письменника, ,його творчий шлях.

Піднесений творчий настрій супроводжував членів методичного об’єднання протягом усього дня, а отриманий досвід сприятиме запровадженню побаченого та почутого у подальшій роботі педагогів.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Опубліковано: Понеділок, 16 грудня 2019  9 - 13 грудня  в  рамках  Всеукраїнського тижня права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва проведені заходи, спрямовані на формування в учнів активної життєвої позиції щодо реалізації своїх прав. 10-11 грудня відбулися зустрічі учнів із співробітником Головного територіального управління юстиції...

Переглядів: 815 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Опубліковано: Четвер, 18 жовтня 2018 17 жовтня 2018 року ГС Асоціація будівельників «Будіндустрія» разом із німецькою компанією «Вольфсхойер» організували семінар із складання пічок від Олени Бистрової, за участі німецького спеціаліста Даніела Райцінгера на тему: «Технологія складання хлібопічок з шамотних плит». У семінарі взяли участь...

Переглядів: 645 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook