Період публікації:

від

до

Категорія:

Літні табори GoCamp у 2017 році проведуть чотирма мовами

Опубліковано: Понеділок, 28 листопада 2016 

min
max

Пришкільні мовні табори GoCamp у 2017 році, окрім англійської, будуть проведені ще німецькою, французькою та іспанською мовами. Це стало можливим завдяки співпраці GoGlobal із Посольствами Німеччини, Франції та Іспанії.

У Міністерстві освіти зазначають, що влітку 2016 року по всій Україні відбулись пришкільні табори GoCamp, навчання в яких велося англійською мовою. Очевидно, що англійська – це одна із найпоширеніших мов міжнародного спілкування, але людину у 21 столітті особливо вирізняє знання кількох мов та обізнаність у багатьох культурах.

«Саме для того, аби українські школярі знали більше однієї мови та отримали якомога більше знань, які знадобляться у дорослому житті, влітку 2017 року по всій країні пройдуть пришкільні мовні табори GoCamp, де навчання буде проводитись не лише англійською, а і німецькою, французькою та іспанською мовами», - повідомили у Міносвіти.

Усі ці чотири мови – найбільш популярні мови у світі, за версією сайту Duolinguo входять до топу мов, що вивчаються як друга іноземна. Окрім того, німецька – це мова бізнесу, французька – мова мистецтва та культури, а іспанська – друга за поширенням у світі.

Наразі в рамках GoCamp проходить набір волонтерів до участі у проекті літніх таборів. Бажання стати волонтером виявили 825 іноземців зі 123 країн світу.

Кожна українська школа може подати заявку на участь у проекті. Більше про це можна дізнатися на сайті GoCamp.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

У 2020 році 550 українських шкіл зможуть провести мовні табори GoCamp за участі іноземних волонтерів – стартувала попередня реєстрація У 2020 році 550 українських шкіл зможуть провести мовні табори GoCamp за участі іноземних волонтерів – стартувала попередня реєстрація Опубліковано: Вівторок, 22 жовтня 2019 У 2020 році 550 українських шкіл зможуть запросити до себе іноземних волонтерів і разом із ними організувати пришкільні мовні табори у форматі GoCamp. Для усіх бажаючих долучитися до ініціативи стартувала попередня реєстрація, що триватиме до 17 листопада 2019 року за посиланням: https://gocamps.com.ua/ua/apply-as-a-school-short-form. На...

Переглядів: 657 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта

Розпочався набір шкіл до проекту літніх мовних таборів GoCamp Розпочався набір шкіл до проекту літніх мовних таборів GoCamp Опубліковано: П`ятниця, 19 січня 2018 Розпочалася реєстрація шкіл для участі в проекті пришкільних мовних таборів GoCamp, які влітку 2018-го працюватимуть у населених пунктах по всій Україні. GoCamp – це інноваційний формат табору з поглибленим вивченням іноземних мов. Протягом трьох тижнів діти зможуть узяти участь у реалізації проектів...

Переглядів: 1247 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook