Період публікації:

від

до

Категорія:

Семінар викладачів та майстрів виробничого навчання електротехнічних професій у Добротвірському професійному ліцеї (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 25 листопада 2016 

min
max

24 листопада 2016 року в Добротвірського професійного ліцею відбувся семінар викладачів та майстрів виробничого навчання електротехнічних професій на тему: «Інноваційні технології компетентнісного становлення майбутнього кваліфікованого робітника».

Участь у семінарі взяли 11 викладачів та майстрів виробничого навчання з 6 професійно-технічних навчальних закладів області.

З вступним словом до присутніх звернувся Директор Добротвірського професійного ліцею Дурунда М.М.

З доповіддю на тему: «Компетентісний підхід до організації навчально-виробничого процесу та шляхи формування позитивної мотивації до навчання» виступила Пікарось О.Ф., завідувач лабораторією професійної підготовки Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області; к.т.н..

Учасники семінару обговорили результати апробації в професійно-технічних навчальних закладах державного стандарту з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування», розробленого на компетентісній основі.

В обговоренні взяли участь Тесляр О.М., викладач професійно-теоретичної підготовки Добротвірського професійного ліцею, спеціаліст вищої категорії, Василів І.І., викладач професійно-теоретичної підготовки Новояворівського вищого професійного училища, спеціаліст вищої категорії.

На засіданні розглянули навчально-планову документацію з предмету «Технологія ремонту та обслуговування електроустаткування» та виробничого навчання для підготовки кваліфікованих робітників з професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування», рівень кваліфікації 2, 3 розряди. Учасники семінару схвалили варіант запропонований Чупілем І.Р., викладачем професійно-теоретичної підготовки Самбірського професійного політехнічного ліцею, спеціалістом вищої категорії, старшим викладачем.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Опубліковано: Понеділок, 16 грудня 2019  9 - 13 грудня  в  рамках  Всеукраїнського тижня права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва проведені заходи, спрямовані на формування в учнів активної життєвої позиції щодо реалізації своїх прав. 10-11 грудня відбулися зустрічі учнів із співробітником Головного територіального управління юстиції...

Переглядів: 814 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Опубліковано: Четвер, 18 жовтня 2018 17 жовтня 2018 року ГС Асоціація будівельників «Будіндустрія» разом із німецькою компанією «Вольфсхойер» організували семінар із складання пічок від Олени Бистрової, за участі німецького спеціаліста Даніела Райцінгера на тему: «Технологія складання хлібопічок з шамотних плит». У семінарі взяли участь...

Переглядів: 644 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook