Період публікації:

від

до

Категорія:

Семінар викладачів та майстрів виробничого навчання електрогазозварювальних та металообробних професій у Вищому професійному училищі № 20 м. Львова (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 25 листопада 2016 

min
max

23 листопада 2016 року у Вищому професійному училищі № 20 м. Львова відбувся семінар викладачів та майстрів виробничого навчання електрогазозварювальних та металообробних професій  на тему: «Шляхи вдосконалення якості підготовки кваліфікованих робітників за результатами Всеукраїнського та Міжнародного конкурсів фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії «Електрогазозварник».

Участь у семінарі взяли 37 викладачів та майстрів виробничого навчання з 26 професійно-технічних навчальних закладів області.

З вступним словом до присутніх звернувся заступник директора з навчально-виробничої роботи Гомза С.І.

Кубай Ю.В., майстер виробничого навчання І категорії ВПУ №20 м. Львова, поділився з присутніми досвідом проведення конкурсів фахової майстерності в училищі. Адже на базі навчального закладу неодноразово проводились обласні етапи конкурсів.

Пікарось О.Ф., завідувач лабораторією професійної підготовки Навчально-методичного центр професійно-технічної освіти у Львівській області, к.т.н., проаналізувала результати ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії «Електрогазозварник», який відбувся в 2015-2016 навчальному році.

Вус М.І., майстер виробничого навчання Новояворівського вищого професійного училища, поділився з присутніми враженнями участі переможця обласного конкурсу у Всеукраїнському етапі.

Вперше учні професійно-технічних навчальних закладів брали участь у Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності «WORLDSKILLS UKRAINE» з професії «Електрогазозварник». Львівську область на даному змаганні представляв Кміть В. В., учень ВПУ №20 м. Львова.

Майстер виробничого навчання ІІ категорії ВПУ№20 м. Львова Шпилька Є.Є. проінформував присутніх з умовами проведення конкурсу. Обладнання та устаткування для проведення конкурсу було надано австрійською фірмою Fronius.

Також на семінарі обговорювалось питання впровадження в навчально-виробничий процес державних стандартів професійно-технічної освіти, розроблених на компетентісній основі.

Ключові слова:

Немає коментарів

Схожі статті:

Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Тиждень права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва Опубліковано: Понеділок, 16 грудня 2019  9 - 13 грудня  в  рамках  Всеукраїнського тижня права у Львівському ВПУ дизайну та будівництва проведені заходи, спрямовані на формування в учнів активної життєвої позиції щодо реалізації своїх прав. 10-11 грудня відбулися зустрічі учнів із співробітником Головного територіального управління юстиції...

Переглядів: 814 Коментарів: 0

Профтехосвіта

Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Семінар із складання пічок за участю ДНЗ «Ставропігійське ВПУ м. Львова» та Золочівського професійного ліцею Опубліковано: Четвер, 18 жовтня 2018 17 жовтня 2018 року ГС Асоціація будівельників «Будіндустрія» разом із німецькою компанією «Вольфсхойер» організували семінар із складання пічок від Олени Бистрової, за участі німецького спеціаліста Даніела Райцінгера на тему: «Технологія складання хлібопічок з шамотних плит». У семінарі взяли участь...

Переглядів: 644 Коментарів: 0

Профтехосвіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook