Період публікації:

від

до

Категорія:

Активну молодь запрошують на традиційну зустріч «Галицький авангард»

Опубліковано: Середа, 30 листопада 2016 

min
max

Представників молодіжних громадських організацій Львівщини запрошують на зустріч «Галицький авангард 2016», яка відбудеться 14 грудня у Львівському кіноцентрі (вул. Володимира Великого, 14а). Про це повідомили в департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації.

У програмі заходу – нагородження активної молоді та молодіжних громадських організацій, креативні звіти про результати діяльності департаменту та молодіжних громадських організацій за 2016 рік, презентація конкурсу молодіжних проектів у 2017 році, а також неформальне спілкування.

Громадським організаціям, які бажають взяти участь в зустрічі, необхідно заповнити реєстраційну форму: https://goo.gl/N8jSzE.

Також слід надіслати презентацію з інформацією про основні заходи, реалізовані у 2016 році та плани на 2017 рік до 17.00 год. 7 грудня на електронну адресу: molodpol@gmail.com.

Вимоги до презентації:

  • таймінг: 5 хв;
  • кількість слайдів: 10-15;
  • до 15 слів на слайді;
  • фотографії хорошої якості, що якнайкраще висвітлюють діяльність організації у 2016 році;
  • мінімум 4 фотографії до заходу;
  • лаконічна структура самої презентації;
  • слайд із контактами організації.

Для участі у зустрічі можна делегувати не більше ніж 3-х представників від однієї організації.

За детальною інформацією просимо звертатися у відділ молодіжної політики, контактна особа – Софія Курман, тел.: 068-512-12-68.

Початок – о 18.00 год.

Немає коментарів

Схожі статті:

Молодь Львівщини запрошують взяти участь у конкурсі «Відкривай Україну» Молодь Львівщини запрошують взяти участь у конкурсі «Відкривай Україну» Опубліковано: П`ятниця, 10 січня 2020 Фундація соціальних інновацій «З країни в Україну» реалізовує всеукраїнський освітній проєкт «Відкривай Україну», який спрямований розвивати у підлітках: соціальну інтеграцію у суспільство, формування здорових звичок змінотворця та виховання щирих громадян своєї держави. Основні інструменти, які використовує...

Переглядів: 1535 Коментарів: 0

Конкурси, олімпіади
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook