Період публікації:

від

до

Категорія:

У 184-ому Навчальному центрі Присягу на вірність українському народові склали майже півтисячі юнаків (фото)

Опубліковано: Вівторок, 13 грудня 2016 

min
max

Цими вихідними у 184-ому Навчальному центрі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбувся ритуал складання Військової присяги на вірність українському народові солдатами строкової служби, призваними восени.

На урочистих заходах були присутні голова Яворівської районної державної адміністрації Орест Хлян, представники духовенства, ветеранських організацій, рідні та близькі військовослужбовців тощо.

Перед тим, як скласти Присягу, воїни впродовж місяця пройшли інтенсивний курс первинної військово-професійної підготовки, під час якого отримали базові навички армійської служби. Вони, зокрема, вивчали основні положення Військових статутів, тактичної, вогневої, стройової, фізичної, медичної підготовки тощо.

Після складання Присяги, ще впродовж чотирьох тижнів, юнаки опановуватимуть знання за визначеними військово-обліковими спеціальностями, яких у Навчальному центрі понад дев’яносто.

За словами заступника начальника 184-го Навчального центру по роботі з особовим складом підполковника Володимира Безбородова, солдати строкової служби до виконання завдань у зону проведення АТО залучатися не будуть. У подальшому їх очікують складання підсумкових іспитів, після чого відбудеться розподіл військовослужбовців до військових частин, де вони і продовжать свою службу.

Родзинкою урочистостей з нагоди складання Присяги стала виставка бойової техніки та озброєння Сухопутних військ ЗС України. Гості свята, зокрема, мали можливість на власні очі побачити новинку українських розробників – міномет М120-15 «Молот». Також на виставці були представлені різноманітні бронемашини та різноманітні артилерійські системи.

А на завершення урочистостей перед гостями свята та молодими українськими воїнами з чудовою джазовою концертною програмою виступив всесвітньовідомий Національний президентський оркестр.

За інформацією медіа-групи Національної академії СВ

Немає коментарів

Схожі статті:

Майже півтисячі курсантів-першокурсників склали Військову Присягу на вірність українському народові Майже півтисячі курсантів-першокурсників склали Військову Присягу на вірність українському народові Опубліковано: Понеділок, 03 вересня 2018 1 вересня в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбувся урочистий ритуал складання Військової Присяги на вірність українському народові курсантами-першокурсниками. Відтак, майже півтисячі юнаків та дівчат, які були зараховані на навчання до одного з провідних...

Переглядів: 360 Коментарів: 0

Вища освіта

Олег Синютка привітав курсантів Академії сухопутних військ із Днем захисника України (фото) Олег Синютка привітав курсантів Академії сухопутних військ із Днем захисника України (фото) Опубліковано: Вівторок, 17 жовтня 2017 З нагоди Дня захисника у Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного відбулась урочиста лінійка. Зі святом вихованців Академії привітали керівники області та міста. До курсантів звернувся голова Львівської ОДА Олег Синютка: «Сьогодні саме для вас є особливий день, тому що кожен з вас із гордістю...

Переглядів: 491 Коментарів: 0

Вища освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook