Період публікації:

від

до

Категорія:

Обласне методичне об’єднання вчителів фізичної культури (фото)

Опубліковано: Понеділок, 19 грудня 2016 

min
max

Відповідно до плану роботи на 2016 рік Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України 15 грудня у м. Львові в приміщенні методичного кабінету ЛОВФВС відбулося обласне методичне об’єднання вчителів фізичної культури.

Згідно плану роботи на методичному об’єднанні розглядалися наступні питання:

  • про статистичну звітність з фізичної культури за формою 2-ФК;
  • про проведення обласних змагань за програмою ХХVI Спортивних ігор школярів Львівщини;
  • про педагогічний такт спеціаліста з фізичної культури;
  • олімпійська освіта у Бишівській школі, Радехівського району.

По першому питанню виступив Ярослав Гаврих, заступник начальника Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України. Він розповів про нововведення у форму статистичної звітності, довів графіки здачі звітів, відповів на питання вчителів фізичної культури.

По другому питанню виступив головний суддя ХХVI Спортивних ігор школярів Львівщини Ігор Вовк. Він розповів про специфіку проведення змагань цього року, доповів про результати змагань проведених у видах спорту за вибором у 2016 році.

Наступне питання висвітлив вчитель-методист Кузьмич Орест, голова обласного методичного об’єднання вчителів фізичної культури Кам’янко-Бузького району.

Завершив нараду заступник начальника Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Ярослав Гаврих. Він довів до членів наради дані про Олімпійську освіту у Бишівській школі Радехівського району. Її значення у фізичній підготовці учнів, знання та вміння, яке дає Олімпійська освіта в процесі навчання.

Участь у нараді взяла Ольга Любичанківська, провідний спеціаліст управління фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації. Вона закликала співпрацювати з регіональними органами фізичної культури та спорту як в здачі звітності, так і у всіх питаннях.

Учасники наради – керівники міських та районних методичних об’єднань – обмінялися думками з обговорюваних питань.

За інформацією Львівського обласного відділення з фізичного виховання та спорту МОН України

Немає коментарів

Схожі статті:

Методичне об’єднання вчителів фізики Давидівської ОТГ Методичне об’єднання вчителів фізики Давидівської ОТГ Опубліковано: Вівторок, 25 лютого 2020 25 лютого 2020р. відбулося методичне об’єднання вчителів фізики Давидівської ОТГ. Педагоги та учні Кротошинської школи відвідали Народний музей метрології та вимірювальної техніки і факультет електроніки ЛНУ ім. Франка. Контрастом для всіх було порівняння фізичного обладнання столітньої давнини та сучасного...

Переглядів: 710 Коментарів: 0

Відділи освіти

Методичне об’єднання спеціалістів НРЦ  «Левеня» Методичне об’єднання спеціалістів НРЦ «Левеня» Опубліковано: Неділя, 12 січня 2020 10 січня 2020 року в НРЦ «Левеня» відбулося чергове планове засідання методичного об’єднання спеціалістів закладу: вчителів-дефектологів, вчителів-логопедів, практичних психологів та соціальних педагогів на досить актуальну тему: «Особливості використання інноваційних технологій на корекційно-розвиткових...

Переглядів: 1631 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook