Період публікації:

від

до

Категорія:

Діти учасників АТО та Героїв Небесної сотні вирушили на екскурсію у Німеччину (фото)

 

min
max

Цього тижня 26 дітей учасників антитерористичної операції та Героїв Небесної сотні поїхали на десятиденний відпочинок до Німеччини. За цей час дітлахи побувають на екскурсії у найцікавіших німецьких містах.

Про це повідомили у департаменті міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської облдержадміністрації.

«Діти побувають у шести містах, де на них очікуватимуть цікаві екскурсії, майстер-класи та навіть німецький діснейленд, - розповідає директор департаменту Поліна Лі. - Один день вони також проведуть у німецьких родинах».

Загалом закордонні канікули розпочнуться із відвідин музею у місті Ліндлар, де на час поїздки проживатиме група, а опісля – містечка Фрілінгсдорф. Наступного дня заплановані відвідини міста Кьольн та його знаменитого собору, а також музею шоколаду. Окрім цього, у Кьольні дітлахи матимуть змогу відвідати ще один цікавий музей – «Одиссеум».

Також діти побувають у Дюссельдорфі на програмі політичної школи у залі пленарних засідань Парламенту, відвідають місцевий зоопарк та послухають виступ українського музичного гурту «Тріода». Повернувшись назад до містечка Ліндлар, школярі матимуть змогу пройти майстер-класи із місцевим пекарем та ковалем прикрас. У місті Брюл на них чекатиме німецький діснейленд – парк «Фантазіяланд», де вони проведуть цілий день.

Згодом у Райнбаху дітей особисто прийматиме міський очільник, також на учасників туру чекатиме басейн. Католицьке Різдво діти зустрічатимуть у Ліндларі, де їм організують семінар із чаклунства. Останній день канікул школярі проведуть у німецьких родинах.

Зазначимо, що поїздка відбувається з ініціативи громадської культурно-просвітницької організації «Український дім» у Дюссельдорфі, за сприяння департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва ЛОДА. Комфортабельний автобус також надали благодійники.

Немає коментарів

Схожі статті:

Для дітей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні організували свято Для дітей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні організували свято Опубліковано: Середа, 19 грудня 2018 Сьогодні, 19 грудня, у Львівському державному цирку до Дня святого Миколая відбулася святкова вистава для дітей Героїв Небесної Сотні та учасників АТО зі всіх районів області. Для дітей Героїв організатори підготували яскраве шоу – виставу «Новорічне королівство», під час якої малих глядачів розважали...

Переглядів: 944 Коментарів: 0

Соціальний захист дітей

Дітей Героїв ознайомлять з діяльністю Львівського обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру Дітей Героїв ознайомлять з діяльністю Львівського обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру Опубліковано: Четвер, 13 квітня 2017 У четвер, 20 квітня, діти з родин Героїв Небесної Сотні та учасників АТО міста Львова матимуть змогу ознайомитися з діяльністю Львівського обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру. Про це інформує управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА. Зокрема, діти Героїв мають можливість...

Переглядів: 883 Коментарів: 0

Середня, дошкільна та позашкільна освіта
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook