Період публікації:

від

до

Категорія:

У ЛОДА підписали меморандум про співпрацю студентів-транспортників з автопідприємствами області (фото)

Опубліковано: П`ятниця, 23 грудня 2016 

min
max

Сьогодні, 23 грудня, у ЛОДА під час другого регіонального Форуму з безпеки дорожнього руху відбулося підписання меморандуму про співпрацю щодо проходження практики студентів Національного університету «Львівська політехніка» на автопідприємствах Львівської області.

Документ підписали: Львівська обласна державна адміністрація, МО ВГО «Громадський комітет транспортної безпеки у Львівській області», ГО «Наглядова громадська рада з питань транспорту», Львівська обласна організація роботодавців транспорту, НУ «Львівська політехніка».

Очільник департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Кокотайло, підписуючи меморандум від імені облдержадміністрації, зауважив, що ця подія дає підґрунтя нашим студентам – фахівцям в галузі транспорту для розвитку, самовизначення і можливого подальшого працевлаштування.

«Департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку також готовий приймати до себе студентів на стажування та майбутнє працевлаштування», - додав Роман Кокотайло.

Слід зазначити, що меморандум передбачає створення можливостей для проходження студентами ВНЗ навчальної, експертно-правової та переддипломної практик згідно з освітнім напрямком підготовки; розробку нових та вдосконалення існуючих програм практик для студентів ВНЗ, які навчаються в галузі знань «Транспорт» за спеціальностями «Автомобільний транспорт» і «Транспортні технології»; сприяння створенню нових робочих місць в автопідприємствах області; формування на Львівщині прошарку еліти фахівців автомобільного транспорту шляхом регулярного проведення спільних заходів та ін.

У рамках форуму заслухали інформацію Управління Уктрансбезпеки у Львівській області про стан аварійності в області, а також представили новітні напрацювання щодо покращення безпеки руху, розроблені студентами НУ «Львівська політехніка».

Окрім того, МО ВГО «Громадський комітет транспортної безпеки у Львівській області» презентувала клуб фахівців та меценатів автомобільного транспорту «Територія Безпеки».

Немає коментарів

Схожі статті:

EducationUA: отримай гранд на навчання в розмірі 20 тисяч гривень EducationUA: отримай гранд на навчання в розмірі 20 тисяч гривень Опубліковано: Понеділок, 02 березня 2020 Студентів Львівщини запрошують до участі у соціальній програмі EducationUA 2019-2020, яка пропонує студентам за допомогою конкурсної основи отримати матеріальну винагороду, показавши свої академічні успіхи. Офіційними організаторами та грантодавцями проєкту є компанії SMMdriver, AutoFrom, KarnoEnergy,...

Переглядів: 1478 Коментарів: 0

Проекти, програми, акції

Вони боролись до загину (фото) Вони боролись до загину (фото) Опубліковано: Понеділок, 03 лютого 2020 29 січня у Лівчицькій спецшколі вшановували події кінця 1918 року, коли юні захисники Української Народної Республіки власною кров'ю вписали нову героїчну сторінку в історії українського визвольного руху - бій під Крутами. Вчителем Тюк Л.Й. проведено урок пам'яті "Крути - бій за незалежність". Учні переглянули...

Переглядів: 692 Коментарів: 0

Заклади обласного підпорядкування
Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook