Період публікації:

від

до

Категорія:

«ПРАВИЛА ДОРОЖНІ ПОВИНЕН ЗНАТИ КОЖЕН»

Опубліковано: Понеділок, 02 січня 2017 

min
max

17.11.2016р.з учнями 10 класу  КЗ ЛОР «Добромильська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІст.», класний керівник Токар Г.В. та вихователь Куць М.С. б провели незвичайний урок, який пройшов  у формі брейн-рингу на тему  «ПРАВИЛА ДОРОЖНІ ПОВИНЕН ЗНАТИ КОЖЕН» .

Мета   брейн-рингу перевірити  в  учнів знання правил дорожнього руху, познайомити з новими правилами, з'ясувати, як учні засвоїли правила безпеки руху велосипедистів, як зрозуміли основні вимоги до руху велосипедистів. Дотримуватися безпеки на дорозі і в транспорті, учити поважати правила дорожнього руху. Також розвивати пам'ять, логічне мислення, уміння міркувати і висловлювати власну думку. Виховувати почуття відповідальності за власне й чуже життя і здоров'я. Команди змагалися за звання кращих учасників вуличного руху.

Діти із задоволенням взяли участь у пізнавальному заході, відповідали на різні питання та почерпнули для себе чимало важливої інформації. хочеться вірити у те, що такі брейн-ринги, ознайомлюючі хвилинки, тематичні уроки залишать добрий слід у пам'яті наших учнів.
Діти нашої школи не забуватимуть про власну безпеку, не будуть нехтувати правилами дорожнього руху, ніколине стануть жертвою своєї необдуманої поведінки.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook