Період публікації:

від

до

Категорія:

Педрада – творча лабораторія

Опубліковано: Четвер, 05 січня 2017 

min
max

Педагогічна рада. Ці слова нерідко викликають уявлення про щось заформалізоване, де заслуховуються нудні доповіді про успішність і дисципліну, проголошуються заохочування і покарання.

Ми ж у своєму колективі Жовківського НРЦ «Злагода» визначили, що зміни, які проходять в освіті, повинні торкнутись і управління закладу, методичної служби. Створити педраду, яка була б творчою лабораторією, спроможною вирішувати актуальні питання шкільного життя, педради, де вчителі радяться, а не просто засідають – таке завдання поставила дирекція закладу.

30 грудня 2016 року на черговому засідання педагогічної ради адміністрація та педагоги мали змогу всебічно розглянути питання, винесенні на порядок денний, а саме:

1. Життєва компетентність дітей – основа розвитку особистості.

2. Спрямування діяльності системи виховної роботи на створення максимально сприятливих умов для всебічного розвитку учнів та надання їм можливості для самореалізації.

3. Підсумок навчально-виховної роботи за І семестр 2016 – 2017 н.р.

Практичний психолог Гожельник Н.В. представила результати психодіагностичного дослідження життєвої компетентності – анкетування педагогів, результати якого вказують на те, що вчителі та вихователі нашого закладу характеризуються достатньо високими показниками життєвої компетентності (працюють над підвищенням свого професійного рівня, проявили хороші колективні компетенції, моральні якості, володіють принципами професійної етики).

Наступним етапом було проведення міні-тренінгу (практикуму) для вчителів.

Таке проведення педрад дозволяє розв’язати одразу кілька завдань: розвиває комунікативні вміння і навички, допомагає встановленню емоційних контактів, забезпечує виконання завдання, оскільки змушує працювати в команді, прислухатися до думки кожного.

Педрада закінчилась привітанням директора НРЦ Пікловської Г.Р. з прийдешнім 2017 роком та Різдвом Христовим.

Немає коментарів

Анонси
Календар подій
Актуально
Спеціальні новини

 

Для сімей учасників АТО та Героїв Небесної Сотні влаштують благодійне дійство «Україна – це ми!»

24 серпня, з нагоди Дня незалежності України, в Музеї народної архітектури та побуту відбудеться масштабна акція, що організовують спільно Благодійне товариство «Мій тато захищає Україну» та Музей народної архітектури за...


Актуально
Спеціальні новини




Ми у Facebook
Ми у Facebook